Kantoor

CRO Tooling

Conversie optimalisatie tools of platforms worden gebruikt om bijvoorbeeld A/B-tests uit te voeren. Voor ieder type organisatie en voor elk type budget is tooling te vinden, maar de vraag is welke. Wij verzorgen de selectie van het juiste tool of platform en ondersteunen bij de implementatie en optimaal gebruik van deze tools voor je online communicatie.

Voordelen van Optimize 360?

  • Geavanceerde personalisatie
  • Integratie met Google-tools
  • Snelle experimenten
  • Flexibiliteit in aanpassingen
  • Verbeterde marketinginzichten
Optimize

De best passende conversie optimalisatie tooling voor jouw organisatie

Wij ondersteunen je in het selecteren van de beste conversie optimalisatie tools/platform die passen bij je online presence en context. Na deze selectie zorgen wij ervoor dat deze tools gebruiksklaar geconfigureerd en opgeleverd worden. Dit betekent dat wij onder andere de verantwoordelijke voor de website ondersteunen bij de implementatie van conversie optimalisatie tools.

Een groot deel van de tools implementeren wij via een tag manager tool. Deze kan naar wens door ons Web Analytics team beheerd en geïmplementeerd worden. Indien het beheer van de tools door een externe partij wordt verzorgd, voorzien wij hen van de juiste instructies ten behoeve van een goede implementatie.

Gerelateerde Producten

Visual Website Optimizer

Visual Website Optimizer is een tool voor A/B-testing en conversie-optimalisatie waarmee websites geoptimaliseerd kunnen worden.

Mouseflow

Mouseflow is een hulpmiddel voor website-analyse dat de mogelijkheid biedt om het gedrag van gebruikers op een website te volgen, te analyseren en te begrijpen aan de hand van muistracking en sessie-opnames.

Welke tool past het best bij jouw organisatie?