_media_just-justa-fotografie-39

OrangeValley ChatBot

Maak kennis met de toekomst van online interactie: een ChatBot die naadloos integreert met jouw websitecontent.

Waarom OrangeValley Chatbot?

 • Automatische updates vanuit websitecontent.
 • Directe bronvermelding bij antwoorden.
 • Stimuleert verkopen.
 • Vermijdt ongewenste antwoorden.
 • Behoud volledige data-privacy.
Chatting

Wat is de ChatBot van OrangeValley?

De OrangeValley ChatBot is niet zomaar een chatbot. Het is een intelligent systeem dat direct werkt op basis van de content van jouw website en zichzelf automatisch bijwerkt. Wanneer een bezoeker een vraag stelt, weet onze chatbot niet alleen het antwoord, maar ook de bron ervan en kan hier direct naar verwijzen. 

In tegenstelling tot conventionele chatbots, gaat de ChatBot van OrangeValley verder dan alleen het verschaffen van informatie. De ChatBot is mede ontworpen door een marketeer en is daarom ook bezig met verkopen. Zoek je een specifiek product? Op basis van je vraag kan de chatbot direct een link of een 'koop nu'-knop presenteren. En het mooiste? Deze ChatBot leert enkel op basis van wat jij hem voedt, dus er zijn geen risico's op verkeerde of ongewenste antwoorden. De ChatBot is CMS-agnostisch en kan worden geïntegreerd op elke website, zonder dat er gegevens worden gedeeld met derden.

import_-Statistics-1-png

Voordelen van de ChatBot van OrangeValley

De betrouwbare ChatBot van OrangeValley is zowel informatief als conversiegericht en kan worden aangepast aan jouw specifieke behoeften. De ChatBot verandert de manier waarop bezoekers met je website communiceren.

De OrangeValley ChatBot biedt een reeks van voordelen:

 • Zelf-updaterend: Past zich automatisch aan wanneer je jouw website bijwerkt.
 • Transparant: Weet en toont de bron van zijn antwoord.
 • Conversiegericht: Toont relevante productlinks, 'koop nu'-knoppen gebaseerd op vragen.
 • Betrouwbaar: Antwoordt alleen op basis van wat hij heeft geleerd, elimineert risico's van ongewenste antwoorden zoals de vermelding van concurrenten.
 • Privacy: Kan op jouw eigen server draaien, zonder datagegevens te delen.
 • Hoge flexibiliteit: Je kunt de ChatBot programmeren en hem non-tekstuele gegevens laten begrijpen, waardoor hij zeer flexibel is, zelfs voor complexe situaties in jouw sector.
import_-Growth-png

OrangeValley helpt je graag!

Bij OrangeValley staan we voor innovatie en vooruitgang. Onze ChatBot-experts hebben uitgebreide kennis van de werking en implementatie van deze revolutionaire tool. Wij geloven dat de toekomst van online interactie hier begint, en wij staan klaar om jouw bedrijf te begeleiden op deze spannende reis. Met onze ChatBot til je jouw klantinteractie naar een hoger niveau, terwijl je verzekerd bent van betrouwbaarheid en privacy. Laat ons je helpen om de meest gestroomlijnde, veilige en effectieve chat-ervaring voor jouw bezoekers te creëren.

Neem contact op

Interesse in onze ChatBot? Neem contact op!