webinar-orangevalley-dashboarding

Webshop B2C

Stap in de dynamische wereld van B2C webshops en groei met de verwachtingen van moderne consumenten mee. Wij bieden een agile en schaalbaar platform, zodat je naadloos kunt inspelen op de wensen van je klanten. Of je nu nieuw bent in e-commerce of je huidige platform wilt uitbreiden, wij staan klaar met op maat gemaakt advies. Samen bouwen we webshops die niet alleen converteren, maar ook je merk versterken en klanten tevreden stellen.

website bouwen

Wat is een B2C Webshop?:

Een B2C webshop is jouw digitale etalage waar klanten kunnen winkelen, ontdekken en kopen. Ons platform biedt de e-commerce tools en functionaliteiten die je nodig hebt voor een succesvolle online aanwezigheid. Met aandacht voor gebruiksvriendelijkheid en klantbeleving, creëren we een naadloze omgeving waar je klanten graag terugkomen.

seo

Voordelen van B2C Webshops:

Ontdek de voordelen van onze B2C webshops:

 • Flexibele Schaalbaarheid: Ons platform groeit mee met je behoeften, zodat je altijd kunt uitbreiden.
 • Op Maat Gemaakt Advies: Wij denken met je mee en voorzien je van persoonlijk advies voor een succesvolle webshop.
 • Optimale Klantbeleving: Gebruiksvriendelijk design en naadloze navigatie houden klanten betrokken.
 • Leiderspositie in de Markt: Ons ervaren team tilt je webshop naar een hoger niveau voor marktleiderschap.
 • Topklasse e-commerce software: Wij bieden hoogwaardige software die gebruiksvriendelijk is voor zowel jou als je klanten.
Logo magento

Onze E-commerce Platformen

Bij OrangeValley begrijpen we dat jouw doelstellingen de weg naar succes bepalen. We bieden oplossingen die passen bij jouw wensen, behoeften en budget. Of je nu kiest voor Magento, WooCommerce of een headless e-commerce oplossing, wij hebben de specialisten in huis om jouw visie te realiseren. Onze aanpak omvat:

 • WooCommerce: Een betaalbaar en gebruiksvriendelijk platform voor je webshop.
 • Magento: Schaalbaarheid, koppelingen en extensies maken Magento een krachtige keuze voor zwaardere e-commerce platformen.
 • Headless E-commerce: Een moderne, app-achtige ervaring met snellere laadtijden.
integratie platformen

Integratie met ERP, WMS en PIM

Slimme integratie van jouw webshop met andere systemen bespaart tijd en geld. OrangeValley kan je website integreren met:

 • Verkoopkanalen zoals Bol.com, Amazon en Google Shopping.
 • ERP-systemen zoals Exact Online en Microsoft Dynamics NAV.
 • Headless oplossingen in combinatie met een Progressive Web App (PWA).
 • Systemen zoals PIM (Product Information Management) en WMS (Warehouse Management System).
zoeken

OrangeValley helpt je graag!

Bij OrangeValley begrijpen we de complexiteit van B2C e-commerce als geen ander. Onze experts staan klaar om je te begeleiden, ongeacht of je een nieuwe webshop wilt starten of een bestaande wilt uitbreiden. Met bewezen ervaring en diepgaande kennis van B2C e-commerce, helpen wij je bij elke stap op weg naar succes.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen werken we aan een B2C webshop die voldoet aan de behoeften van je klanten en je merk naar nieuwe hoogten tilt.

Wil jij een B2C webshop?