pasted image 0 (1)

Get the best job you've ever had!

OrangeValley wave

A great place to work!

 

OrangeValley is gave data gedreven club met de focus op innovatie en groei. Wij zijn anders doordat we die innovaties zo snel mogelijk bij onze opdrachtgevers toepassen. Die innovatie betekent ook constante competentieontwikkeling en groei van onze mensen. Want we geloven echt in een cultuur gedreven organisatie, uiteindelijk zijn het de mensen die het verschil maken.

Mensen die samenwerken in een succesvol bedrijf waar je bij wil horen en waar klanten graag mee samenwerken. Dit leidt al jarenlang tot mooie resultaten. 

Kortom OrangeValley is een groep jonge knappe koppen waar je elke veel leert van je collega´s. Als één team helpen we keer op keer de mooiste bedrijven vooruit.

Maar nu het werken bij:

We geven je hier een zo goed mogelijk beeld wat het werken bij OrangeValley betekent. Met als doel je in een persoonlijk gesprek (op afstand of live) nog enthousiaster te maken om je bij ons aan te sluiten. We gaan er natuurlijk wel vanuit dat je de juiste skills en talenten hebt om een topconsultant in het Digital Marketing vak te worden, of als je al ervaring hebt sneller groeit dan ooit.

Omdat we in de top van de markt, bij grote (internationale) opdrachtgevers ons werk doen vragen we best wat van je, maar daar tegenover staat dat we ook veel te bieden hebben. Jouw talenten koesteren we, je wordt opgenomen in een groep mensen met passie voor het vak die elkaar naar een hoger plan brengen. 

Om het wat overzichtelijker te maken hebben we 6 belangrijke aandachtsgebieden beschreven, waardoor werken bij ons geweldig is:

 

Het DNA van OrangeValley

Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid.

Kernwaarden zijn voor ons meer dan alleen woorden. Ze bieden houvast en een kader om beslissingen te nemen als organisatie en individueel. Ze vormen de basis voor alle teamwerk en samenwerking, zodat we als één team samenwerken om de beste service voor onze opdrachtgevers te creëren.  Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen.

Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley.

We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.

Check hieronder onze vacatures

Staat jouw volgende stap er hieronder? Reageer dan graag! 

Het sollicitatieproces is lekker overzichtelijk: We beginnen met een eerste (online) gesprek om elkaar te leren kennen. Als dat wederzijds bevallen is gaan we in de tweede ronde de diepte in met een Case. Zodat we over en weer beter weten wat we in de toekomst van elkaar kunnen verwachten. Zijn we daarna beide nog steeds enthousiast? Dan volgt een mooie aanbieding en is het aan jou om te beslissen hoe snel je hier voor de deur kan staan om bij ons te beginnen.. 

Dus kijk goed of er iets bij staat voor je.

Wij zijn er klaar voor! 

Just Justa fotografie

Junior Data Solutions Consultant

Breukelen | 32 – 40 uur | Junior Vind jij het een uitdaging om data boven tafel te halen voor een data driven marketing strategie?    Hoe ziet de functie eruit? Als Junior Data Solutions Consultant werk je mee aan alle technische ontwikkelingen op het gebied van webanalyse binnen OrangeValley. Je bent nieuwsgierig naar het...
Lees meer
Data Solutions Vacature

Data Solutions Consultant

Data Solutions Consultant (Technisch Webanalist) Breukelen | 32 – 40 uur | Medior en Junior Vind jij het een uitdaging om data inzichtelijk te maken wat dient als fundament voor een data driven marketing strategie?  Hoe ziet de functie eruit? Als Data Solutions Consultant ben je verantwoordelijk voor alle technische ontwikkelingen op het gebied van...
Lees meer
OrangeValley 4

Data Intelligence Consultant

Data Intelligence Consultant Breukelen | 32 – 40 uur | Senior en Medior en Junior Vind jij het een uitdaging om data te vertalen naar concrete adviezen?  Hoe ziet de functie eruit? Als Data Intelligence Consultant weet jij precies hoe je complexe datasets kunt vertalen naar waardevolle inzichten voor jouw klanten. Door je technische expertise...
Lees meer
Just Justa fotografie

Medior SEO Consultant

Hoe ziet de functie er uit? Als SEO Consultant ben je bezig met het verbeteren van de online vindbaarheid binnen de organische zoekresultaten van de online wereld. Je hebt een uitvoerende rol binnen de opgestelde zoek-machine optimalisatie strategie voor onze opdrachtgevers, om zo tot een daadwerkelijke rendementsverbetering te komen. Jouw werkdag ziet er als volgt...
Lees meer
OrangeValley 9

Digital Advertising Consultant

Breukelen | 32 – 40 uur | Senior / Medior Hoe ziet de functie er uit? Als Digital Advertising consultant bij OrangeValley vertaal jij de marketingdoelstellingen van de klant in concrete Digital Advertising strategieën. Je hebt bewezen kennis van o.a. Google Ads, Display & Video 360, de Social kanalen en je bent bekend met termen...
Lees meer
Just Justa fotografie

Medior SEA Consultant

Hoe ziet de functie er uit? Als Medior SEA Consultant word jij heel blij wanneer je je mag storten op de strategie en uitvoering van SEA activiteiten van onze klanten. Je zorgt ervoor dat hun doelstellingen op dat gebied niet alleen gehaald, maar ook overtroffen worden! Door jouw kennis en ervaring worden de acties die…
Lees meer

Een greep uit onze klanten