Wil jij deel uitmaken van ons succes? We zijn op zoek naar versterking van ons team. We zijn het toonaangevende onafhankelijke Digital Marketing Bureau van Nederland met een lang trackrecord en een bewezen data-gedreven aanpak.

Of lees eerst meer over de carrière mogelijkheden binnen OrangeValley

We hebben alle belangrijke digital marketing specialisten in huis en hebben een uitgebreid trainings- en opleidingsprogramma voor onze specialisten. Wij staan onze klanten als team bij om hen te ondersteunen om samen het maximale rendement te behalen. Hierdoor staan we sinds 2010 ieder jaar in de Emerce Top 5 van de toonaangevende online marketing bureaus. Worden we door het FD geprezen als top 5 online dienstverlener en ook worden we jaarlijks geselecteerd als FD Gazellen. We groeien elk jaar sterk en de kwaliteit van ons werk en de klanttevredenheid staat centraal.

Lees hier meer over de beste digitale dienstverleners volgens de lezers van Managementteam(MT)

Hoe is het om te werken bij OrangeValley?
Werk je bij OrangeValley, dan speel je mee in de top van de online marketing. Daar hoort een topspelersmentaliteit bij: je bent altijd bezig nòg beter te worden in je vak. Dat doe je door het volgen van trainingen, maar ook door interne kennissessies. Je deelt je kennis met de anderen en staat ervoor open van je collega’s te leren.

Onze teams zijn een combinatie van jonge ambitieuze professionals en online marketing guru’s met een lange staat van dienst. We groeien in ons vakgebied doordat we elkaar uitdagen en feedback geven. Wat je leert, breng je vervolgens in de praktijk tijdens uitdagende projecten bij uiteenlopende opdrachtgevers.


De lijnen binnen ons bedrijf zijn kort en de cultuur is open. Je werkt hard, maar er is ook zeker tijd om je gedachten even te verzetten. Bijvoorbeeld in onze game room of tijdens onze wekelijkse vrijdagmiddagborrel. Zo zorgen we ervoor dat je scherp blijft!