Kies voor de leukste baan!

Hieronder staat ons actuele aanbod in vacatures:

Doe jij mee met team OrangeValley?

  • Werken voor top opdrachtgevers
  • Focus op jouw groei en opleiding
  • Een gaaf team met topspecialisten
  • 14 jaar online marketing ervaring
  • Bovenaan in de Emerce100 en MT1000

Onze vacatures

digital_advertising_consultant_ov

Digital Advertising Consultant

Als Digital Advertising Consultant ben je verantwoordelijk voor het behalen van de branding en performance doelstellingen van uiteenlopende (grote) opdrachtgevers. Je hebt een grote interesse...
Breukelen32 – 40 uurMedior, SeniorDigital Advertising
cxo_omslag_ov

Senior CXO Consultant

Ben jij gespecialiseerd in Conversie Optimalisatie en wil je jouw kennis toepassen op uitdagende projecten? Als Senior CXO Consultant weet jij als geen ander hoe...
Breukelen32 – 40 uurSeniorConversie Optimalisatie
digital_strategy_marketeer_ov

Digital Strategy Marketeer

Wil jij je op strategisch vlak ontwikkelen binnen de digitale marketing? En heb je ervaring in het aansturen van projecten en collega’s? Dan is deze...
Breukelen32 – 40 uurMedior, SeniorDigital Marketing Strategy
technisch_webanalist_consultant_ov

Technisch Webanalist Consultant

Ben jij de technisch webanalist die (bijna) alles weet van Google Analytics, Google Tag Manager en andere tag management tools? Als ervaren technisch webanalist bij...
Breukelen32 – 40 uurMedior, SeniorData & Insights
web-OrangeValley-BWD

Afstudeerstage online marketing

Volg jij op dit moment een HBO-opleiding in de richting van communicatie, en ben je op zoek naar een perfecte afstudeerstage? Bij OrangeValley zoeken we...
Breukelen3/4 dagenOnline Marketing
open_sollicitatie_ov

Open sollicitatie

Staat jouw vacature er niet tussen? We horen toch graag van je! We zijn namelijk doorlopend op zoek naar Digital Marketing Experts! Dat kunnen Accountmanagers,...
BreukelenJunior, Medior, SeniorOpen sollicitatie

Waarom is werken bij OrangeValley iets voor jou?


Wij zijn een data gedreven club met de focus op innovatie en groei in ons vakgebied. Wat we anders doen is; dat we de laatste ontwikkelingen in ons vak zo snel mogelijk bij onze opdrachtgevers toepassen. Die innovatie betekent dus ook constante ontwikkeling in kennis en groei van ons team. We werken doorlopend aan de cultuur in de organisatie, want uiteindelijk zijn het de mensen die het verschil maken.

Mensen die samenwerken in een succesvol bedrijf, waar je bij wil horen en waar klanten graag mee samenwerken. Dit resulteert al jaren in hele mooie resultaten voor onze opdrachtgevers. 

Kortom OrangeValley is een groep jonge knappe koppen waar je elke dag veel leert. Als één team helpen we keer op keer de mooiste bedrijven naar een ander niveau.

Om het wat overzichtelijker te maken hebben we hieronder 6 belangrijke aandachtsgebieden beschreven, waarvan we verwachten dat je die belangrijk zal vinden:

 

Wat betekent werken bij OrangeValley:

We geven je hier beknopt een zo goed mogelijk beeld van het werken bij OrangeValley. Met als doel je in een persoonlijk gesprek (op afstand of live) nog enthousiaster te maken om je bij ons aan te sluiten. We gaan er natuurlijk wel vanuit dat je de juiste skills en/of talenten hebt om een topconsultant in het Digital Marketing vak te worden of (als je al ervaring hebt) sneller gaat groeien dan ooit.

Omdat we in de top van de markt, bij grote (internationale) opdrachtgevers ons werk doen vragen we best wat van je, maar daar tegenover staat dat we ook veel te bieden hebben. Jouw talenten koesteren we, je wordt opgenomen in een groep mensen met passie voor het vak die elkaar naar een hoger plan brengen.

Staat jouw volgende stap tussen onze vacatures? 

Dan is het sollicitatieproces lekker overzichtelijk: We beginnen met een eerste (online) gesprek om elkaar te leren kennen. Als dat wederzijds bevallen is gaan we in de tweede ronde de diepte in met een Case. Zodat we over en weer beter weten wat we in de toekomst van elkaar kunnen verwachten. Zijn we daarna beide nog steeds enthousiast? Dan volgt een mooie aanbieding en is het aan jou om te beslissen hoe snel je hier voor de deur kan staan om bij ons te beginnen.

We zien je graag op kantoor voor een goed gesprek!

Een paar voorbeelden van onze opdrachtgevers en wat we daar doen:

Wij werken voor een groot aantal (internationale) opdrachtgevers in uiteenlopende branches. Uiteenlopend van B2B ondernemingen tot goede doelen organisaties. Met flink uitdagende projecten. Waardoor je continue uitgedaagd wordt om je grenzen te verleggen.

KPN

We werken hard aan de website performance voor de beste organische positie en optimaal gebruikersgemak.

Mitsubishi

De migratie van de global website is een project dat we met grote zorgvuldigheid plannen en uitvoeren.

Greenpeace

Hier gebruiken we al onze kennis in de breedte om nog meer uit het online kanaal te halen.

PPG

Deze Amerikaanse verfgigant vertrouwt op onze online rapportages om de juiste business beslissingen te nemen

Heineken

Wij ondersteunen in het enthousiasmeren van de internationale bezoekers aan de Heineken Experience

Hunkemoller

Wij staan Hunkemöller al jaren bij in de beste SEO resultaten en het in beeld brengen van hun Online performance.

Het DNA van OrangeValley

Openheid, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid.

 

Kernwaarden zijn voor ons meer dan alleen woorden. Ze bieden houvast en een kader om beslissingen te nemen als organisatie en individueel. Ze vormen de basis voor alle teamwerk en samenwerking, zodat we als één team samenwerken om de beste service voor onze opdrachtgevers te creëren.  Deze waarden houden we aan als onze leidraad in alles wat we doen of zeggen.

Met een door openheid gedreven commitment en communicatie naar de klant en naar elkaar, het vertrouwen dat wat er nodig is om onze doelen te behalen ook wordt gedaan en met de verantwoordelijkheid om je eigen zaken en zo nodig die van je collega, zo goed mogelijk op te pakken.Deze combinatie bepaalt vanzelfsprekend de cultuur bij OrangeValley.

We zijn eigenlijk best een pittige werkgever. We geven je veel vrijheid aan de ene kant, maar vragen ook wel wat van je aan de andere kant. Zelfstandigheid is hierin een belangrijke karaktereigenschap, waarin we je maximaal ondersteunen om jouw individuele groei en ontwikkeling door te laten maken.