IMG_2258-1-scaled-320x0

Digital Marketing Traineeship: Zo word jij een toekomstbestendige digital marketing professional.

De digital marketing professional van de toekomst voelt zich thuis in meerdere specialismen binnen online marketing. Daarom is ons digital marketing traineeship de ideale eerste stap van je carrière. In 3 maanden tijd maak je kennis met de verschillende disciplines en ontdek je wat het beste bij jou past. Wij zorgen ervoor dat je de juiste kennis en skills verzamelt om jouw carrière verder vorm te geven.

Traineeship bij OrangeValley in het kort

  • Gratis betaald leren, basissalaris 2.000 euro p.m.
  • Masterclasses van award winning specialisten;
  • Praktijkervaring bij échte klanten als Blokker, Achmea en Heineken;
  • Behaal je Google- en Facebook Certificaten;
  • Vervolg je carrière bij OrangeValley als digital marketing consultant en salarisverhoging!
Harm-Jesse

Waarom een digital marketing traineeship bij OrangeValley?

Veel werkgevers staan te springen om goede digital marketing kennis. Tegelijkertijd is het voor startende digital marketeers niet eenvoudig om een uitdagende baan te vinden, want die uitdagende functies vragen vaak om ervaring. En laat dat nou net zijn wat jij als starter graag wil opdoen.

Ook sluit de kennis die starters opdoen op universiteiten en hogescholen niet altijd aan op wat de praktijk vraagt. Dat is ook niet zo gek: digital marketing is één van de snelst veranderende vakgebieden, waarin nieuwe ontwikkelingen elkaar snel opvolgen.

De oplossing? Ons digital marketing traineeship waarin we je in drie maanden opleiden tot een complete digital marketeer. Het traineeship succesvol afgerond? Dan start je jouw carrière als digital marketing consultant bij OrangeValley! Samen blijven we werken aan jouw ontwikkeling en je persoonlijke doelen.

Dit leer je in ons Digital Marketing Traineeship

Je gaat drie maanden intensief aan de slag met alle onderdelen van digital marketing. Hierbij combineren we theoretische kennis met ervaring die je opdoet tijdens praktijkgerichte opdrachten. Je volgt daarnaast masterclasses van experts uit het vakgebied en leert ‘on the job’ bij toonaangevende (internationale) opdrachtgevers om je voor te bereiden op het werk als digital marketeer. Ook werken we samen aan je soft skills, zoals communicatie- en presentatievaardigheden. Je bent in het werk als digital marketing consultant namelijk continu in gesprek met onze opdrachtgevers. Daarom zorgen onze vakkundige trainers ervoor dat je, naast vakinhoudelijke kennis, ook uitstekende consultancy vaardigheden opdoet.

Je werkweek bestaat uit een trainingsdag waarop je jouw kennis van de verschillende digital marketing disciplines vergroot. Een vakkundige expert neemt je mee in een specialisme en de laatste ontwikkelingen in het vakgebied. De rest van de week breng je de geleerde stof in de praktijk voor onze klanten. Natuurlijk begeleiden we je hierbij. Tijdens het traineeship heb je een persoonlijke buddy en staan ook je andere collega’s voor je klaar als je een vraag hebt. Je buddy denkt met je mee over de opdrachten en is jouw aanspreekpunt.

Deze trainees werken nu bij OrangeValley

Ellen

“Het traineeship van OrangeValley was voor mij precies wat ik nodig had na mijn studie. Ik was recentelijk afgestudeerd en het traineeship gaf mij de kans om het gat te dichten tussen mijn afstuderen en het opdoen van ervaring. Het was een breed opgezet traineeship waardoor ik aan het einde een duidelijk beeld had van welk gebied binnen de online marketing goed bij mij zou passen en daar ben ik nu werkzaam in! Ik heb in korte tijd ontzettend veel geleerd en leuke mensen ontmoet, echt een aanrader!”

Junior Online Marketeer – OrangeValley

Ellen
Thomas

“Na mijn master heb ik het digital traineeship van OrangeValley gevolgd om een échte deepdive te maken in digital marketing. Het traineeship heeft me in korte tijd kennis laten maken met alle specialismen van digital marketing, waaronder data. De mogelijkheden van data gedreven marketing spraken me direct aan en zijn enorm uitdagend. Ik heb er daarom voor gekozen om mezelf te ontwikkelen op het gebied van data implemenatie en analyse. Ik vind het super fijn dat ik de ruimte krijg om te leren in omgeving met grote klanten en enorm veel kennis.”

Junior Analyst – OrangeValley

Thomas
Sjai

“Ik zat al een tijdje te denken om een carrièreswitch te maken naar de marketingwereld. Door gebrek aan ervaring was het moeilijk om binnen te komen. Het OrangeValley traineeship was de brug. Je leert niet alleen de ins- en outs van alle marketing aspecten, OrangeValley geeft je ook de kans op echt een baan. Tijdens het traineeship merkte ik al snel dat mijn interesse bij SEO lag. Zes weken later ben ik nu daar werkzaam en focus ik mij vooral op SEO-werkzaamheden.”

Junior Online Marketeer – OrangeValley

Sjai

Wil jij de Sfeerproeven?

Bekijk hier!

Ben jij onze nieuwe Digital Marketing Trainee?