Just Justa fotografie

Expert Review

Een Expert Review achterhaalt de grootste kansen op je website. Het is een uitvoerige analyse van uw online omgeving. Tijdens een expert review analyseert een van onze CXO specialisten het design, de technologie en de ervaring op uw website.

Waarom een Expert Review bij OrangeValley?

  • Nummer 1 optimalisatiebureau in Emerce100
  • Een expert review van de beste specialisten, met reputatie, uit de markt
  • Een specialistisch totaaladvies voor het verbeteren van het design, de technologie en de ervaring op uw website
  • Analyse op basis van de conversie piramide, zodat we optimalisaties in de juiste volgorde uitvoeren

Voor iedereen die snel resultaat wil zien op conversies

Een expert review is een uitvoerige analyse van uw online omgeving. Tijdens een expert review analyseert een van onze CXO specialisten het design, de technologie en de ervaring op uw website. Deze analyse wordt altijd uitgevoerd op basis van de conversie piramide. Deze methode zorgt ervoor dat de optimalisaties op uw website altijd in de juiste volgorde worden aangepakt. Het heeft namelijk geen zin om uw website overtuigender te maken, terwijl de laadsnelheid van uw website erg traag is.  

Een expert review is de perfecte oplossing voor organisaties die willen starten met CXO maar niet goed weten waar ze moeten beginnen. Middels een expert review worden namelijk snel de grootste optimalisatie kansen van je website blootgelegd. Door zowel per pagina als over de gehele website elementen te analyseren, zien we in snel waar de meeste impact kan worden gemaakt op het aantal conversies. Op deze manier creëren we een totaalbeeld van de website, zodat we jou een zo goed mogelijk advies kunnen geven.

Growth
Data set

Advies van hoge kwaliteit door rijke data en bedreven specialisten

  • Door onze data-driven en customer-centric aanpak, baseren wij de expert review altijd op de exacte wensen en behoeftes van jouw huidige bezoekers voor het optimale resultaat.
  • Met een multidisciplinaire team, bestaande uit psychologie specialisten, UX specialisten, statistiek specialisten en developers hebben we altijd de juiste kennis in huis.
  • Je krijgt een totaal advies over het design, de technologie én ervaring op de website van de beste specialisten uit de markt.
  • Een analyse volgens beproefde methode, zodat je website in de juiste volgorde wordt aangepakt.

Specialistisch totaaladvies volgens beproefde methodes

Wij geven je een specialistisch totaaladvies over het design, de technologie en de ervaring op je website. Onze specialisten werken volgens een gestructureerde methode. We verbeteren namelijk eerst de basis van je website, voordat we vervolgstappen ondernemen. 

Allereerst analyseren we de functionaliteit van de website. In hoeverre werkt de website naar behoren? Daarna kunnen we kijken naar de usability en user experience van uw website. Hoe makkelijk is het voor de klant om tot conversie te komen? Ten slotte beoordelen we de persuasion van uw website. Hoe overtuigen we de klant om tot conversie over te gaan? Als eindproduct geven we je een overzicht van alle activiteiten die je op korte en lange termijn kunt uitvoeren om je website te verbeteren. 

piramide

Vragen? Neem contact op