Performance-Marketeer-OrangeValley

Brainstormsessie

Bepaal met een brianstormsessie welke doelen je wil bereiken met contentmarketing, en geef invulling aan het verhaal dat jouw merk zal vertellen.


 

Waarom een Brainstormsessie houden?

  • Gerichte doelstellingen formuleren
  • Meetbare KPI's vaststellen
  • De contentkalender optimaliseren
  • Hoogwaardige content creëren
Analytics

Waarom een brainstormsessie?

Bij OrangeValley geloven we dat contentmarketing een krachtig middel is om jouw doelgroep te bereiken en activeren. Tijdens onze brainstormsessie staan we samen stil bij de doelen die je wilt bereiken met contentmarketing. Het hoofddoel van deze sessie is het creëren van een helder en boeiend verhaal dat jouw merk zal vertellen, en het definiëren van de relevante KPI's (Key Performance Indicators) om de voortgang, kwaliteit en het effect van jouw contentmarketing activiteiten te meten.

Dankzij de brainstormsessie heb je vooraf duidelijkheid over de inhoud van de content die ontwikkeld wordt voor specifieke doelgroepen. We brengen samen de contentkalender in kaart, waarin we bepalen welke content op welk moment verspreid zal worden en welke content nog geproduceerd moet worden.


 


 


 

 

Contentmarketing

Wat is data-gedreven contentmarketing

Data-gedreven contentmarketing is een strategische benadering waarbij inzichten uit data worden gebruikt om content te creëren, te optimaliseren en te verspreiden. Een brainstormsessie vormt de basis voor het definiëren van doelen en het ontwikkelen van een gerichte contentstrategie. Het analyseren van het zoekgedrag, de interesses en het online gedrag van jouw doelgroep, zorgt ervoor dat de customer journey in kaart gebracht kan worden. Op basis hiervan kun je bepalen welke content op welk moment relevant is, om zo een effectieve en boeiende ervaring voor je doelgroep te creëren.


 

 

DA

OrangeValley helpt je graag!

Bij OrangeValley hebben we de expertise en ervaring om jou te helpen bij het realiseren van een succesvolle data-gedreven contentmarketingstrategie. Onze consultants en experts beschikken over diepgaande kennis van data-analyse, contentstrategie en online marketing. We werken nauw met je samen om je doelen te begrijpen en een strategie te ontwikkelen die afgestemd is op jouw specifieke behoeften. Met OrangeValley aan je zijde ben je verzekerd van een effectieve en resultaatgerichte aanpak.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen om de kracht van data te benutten in jouw contentmarketingstrategie. Samen zorgen we ervoor dat jouw content opvalt, je doelgroep aanspreekt en je marketingdoelen overtreft.

Neem contact op

Vraag over data-gedreven contentmarketing?

Neem contact op!