Kennisdeling

Google Display Netwerk

Beheer, optimaliseer en creëer digitale campagnes vanuit één omgeving voor een optimaal en laagdrempelig Display Advertising proces.

Waarom Google Display Netwerk?

  • Enorm bereik
  • Diverse targetingopties
  • Retargeting mogelijkheden
Campagne strategie en mediaplan

Wat is het Google Display Netwerk?

Het Google Display Netwerk bestaat uit meer dan twee miljoen websites, video's en apps waarop jouw Google Ads advertenties kunnen worden weergegeven. Het bereik van het netwerk is enorm. De sites in het Google Display Netwerk bereiken meer dan 90% van alle internetgebruikers wereldwijd. Met het Google Display Netwerk kun je jouw doelgroep bereiken terwijl ze op hun favoriete websites browsen, een YouTube-video aan een vriend laten zien, hun Gmail-account checken of mobiele apparaten en apps gebruiken.

Door optimaal gebruik te maken van de diverse targetingopties kan jouw merk en/of product op de juiste plaats en het juiste moment strategisch onder de aandacht worden gebracht bij potentiële klanten. Door het targeten van vergelijkbare doelgroepen en in-market-doelgroepen kun je nieuwe potentiële klanten vinden door gebruikers te targeten van wie de kans het grootst is dat ze geïnteresseerd zijn in jouw producten.

Daarnaast kun je mensen ook herinneren aan de producten en services waarin ze geïnteresseerd zijn, bijvoorbeeld door gebruik te maken van remarketinglijsten gericht op gebruikers die jouw website of app al eerder hebben bezocht.

import_-Statistics-1-png

Voordelen van het Google Display Netwerk

  • Enorm bereik: Het Google Display Netwerk bereikt meer dan 90% van alle internetgebruikers wereldwijd, waardoor je jouw doelgroep op grote schaal kunt bereiken.
  • Diverse targetingopties: Met het Google Display Netwerk kun je gebruikmaken van diverse targetingopties, zoals vergelijkbare doelgroepen en in-market-doelgroepen, om de juiste mensen op het juiste moment te bereiken.
  • Remarketingmogelijkheden: Door middel van remarketinglijsten kun je mensen herinneren aan jouw producten en services, wat kan leiden tot hogere conversies en herhaalaankopen.

Neem contact op

import_-Growth-png

OrangeValley helpt je graag!

Als data-gedreven online marketingbureau hebben wij alle benodigde kennis en expertise om jou te helpen bij het beheren en optimaliseren van jouw Google Display campagnes. Onze display specialisten zorgen ervoor dat jouw doelgroepen optimaal worden bereikt en dat jouw campagnes aansluiten bij jouw always-on strategie.

Wij begrijpen het belang van tussentijdse optimalisatie en bijsturing, zodat jouw campagnes effectief zijn in elke fase van de customer journey. Met OrangeValley kun je vertrouwen op de juiste strategie en de beste resultaten voor jouw Display Advertising. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen jouw doelgroep te bereiken en jouw online succes te vergroten.

Neem contact op

Vragen over het Google Display Netwerk?

Neem contact op!