Hero banner marketing high resolution

Content creatie

Bij OrangeValley begrijpen we hoe belangrijk het is om de juiste content te creëren die bijdraagt aan een groter relevant bereik, hogere conversie en meer online gebruiksgemak. 


 


 

Waarom is Content creatie belangrijk?

  • Aansluiting van je content op de zoekintenties van jouw doelgroep
  • Ontwikkeling van een contentkalender en verspreiding van de content
  • Meetbare resultaten van je contentmarketing activiteiten
  • Inzicht in de prestaties van je content
  • Maandelijkse rapportage van contentmarketing resultaten
Team collaboration

Wat is Content Creatie?

Content creatie is essentieel om een relevante dialoog op te bouwen met jouw doelgroep. Door middel van een datagedreven persona-analyse en brainstormsessies brengen wij in kaart naar welke content jouw doelgroep op zoek is. We ontwikkelen content die aansluit bij de zoekvraag van jouw doelgroep(en) in verschillende fases van de customer journey (touch, tell, sell en care). Daarnaast geven we advies over de content die ontwikkeld moet worden en in welke vorm deze het beste aangeboden kan worden en/of hoe deze optimaal gepresenteerd kan worden op je website.


 

 

 

Calender

Voordelen van Content Creatie

Content creatie biedt diverse voordelen. Het belangrijkste is dat alle te creëren content gebaseerd is op datagedreven inzichten over jouw online doelgroep. Dit zorgt ervoor dat de content aansluit bij de zoekintenties van jouw doelgroep. We helpen je bij het opstellen van concrete briefings voor creatives en schrijvers om je content optimaal vorm te geven. Daarnaast zorgen we ervoor dat je team up-to-date blijft over de laatste trends op het gebied van effectieve content creatie en contentplanning.

 

  • Aansluiting van je content op de zoekintenties van jouw doelgroep
  • Ontwikkeling van een contentkalender en verspreiding van de content
  • Meetbare resultaten van je contentmarketing activiteiten met behulp van KPI's
  • Inzicht in de prestaties van je content en hoe deze bijdraagt aan betere online marketing resultaten
  • Maandelijkse rapportage van contentmarketing resultaten of real-time inzicht via een contentmarketing kwaliteit dashboard
DA

OrangeValley helpt je graag!

Bij OrangeValley zijn we gecertificeerd en hebben we uitgebreide ervaring op het gebied van content creatie en contentmarketing. Ons team van consultants en experts staat klaar om je te helpen. We bieden advies, begeleiding en ondersteuning bij het creëren van de juiste content die jouw doelgroep aanspreekt en resultaten oplevert. Met onze datagedreven aanpak zorgen we ervoor dat je contentmarketing activiteiten effectief en efficiënt zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we jouw content naar een hoger niveau kunnen tillen.

 

Neem contact op

Vraag over content creatie?

Neem contact op!