Kennisdeling

Dynamische Retargeting

Bereik een zeer relevante doelgroep door advertenties te tonen aan mensen die je website of app al eerder hebben bezocht.

Waarom Dynamische Retargeting?

  • Bereik een zeer relevante doelgroep
  • De juiste boodschap, voor de juiste persoon, op het juiste moment
  • Controle op de frequency cap
Dynamische retargeting

Wat is Dynamische Retargeting?

Met retargeting geef je advertenties weer aan mensen die je website eerder hebben bezocht of je App hebben gebruikt. Hierdoor bereik je een relevante doelgroep met je boodschap. Dynamische retargeting gaat een stap verder. De advertenties die getoond worden geven producten en services weer die jouw bezoekers daadwerkelijk hebben bekeken. Jouw boodschap wordt aangepast aan wat relevant is voor jouw doelgroep. Hierdoor wordt bezoekersverkeer gegenereerd en worden bezoekers terug naar je website gehaald zodat ze de actie die ze zijn gestart, kunnen voltooien.

Neem contact op

import_-Statistics-1-png

Voordelen van Dynamische Retargeting

Met dynamische retargeting adverteer je gericht met een boodschap die relevant is voor jouw doelgroep. Hierdoor vergroot je de kans op conversies en verhoog je de effectiviteit van je advertenties. Enkele voordelen van dynamische retargeting zijn:

  • Personalisatie: Je kunt specifieke producten en services tonen die bezoekers hebben bekeken, waardoor je de relevantie vergroot en de kans op conversies verhoogt.
  • Hogere betrokkenheid: Door bezoekers te herinneren aan hun eerdere interactie met je website of app, moedig je hen aan om terug te keren en de gewenste actie te voltooien.
  • Verbeterde ROI: Doordat je gericht adverteert aan een specifieke doelgroep die al interesse heeft getoond, verhoog je de kans op conversies en maximaliseer je je rendement op investering.
Campagne strategie en mediaplan

Retargeting door OrangeValley

Bij OrangeValley verzorgen we de eenmalige implementatie van dynamische retargeting op basis van je productfeed. We koppelen je productfeed aan je dynamische advertenties. Dynamische retargeting wordt mogelijk gemaakt met behulp van het Google Marketing Platform, het Google Display Netwerk, YouTube en Facebook.

Onze experts zorgen ervoor dat je gericht kunt adverteren met een boodschap die relevant is voor jouw doelgroep. Daarnaast helpen we je bezoekers terug te halen naar je website, waardoor je de kans vergroot dat ze de gewenste actie voltooien. Met retargeting heb je tevens de controle over de frequency cap, zodat je de frequentie van je advertenties zelf kunt bepalen.

import_-Growth-png

OrangeValley helpt je graag!

Onze ervaren consultants bij OrangeValley hebben uitgebreide kennis en expertise op het gebied van dynamische retargeting. We zijn gecertificeerd door toonaangevende platforms zoals Google en Facebook, waardoor we de benodigde kennis en vaardigheden hebben om jouw bedrijf te ondersteunen.

Of je nu advies nodig hebt, hulp bij de implementatie wilt of ondersteuning zoekt bij het beheer van je dynamische retargetingcampagnes, wij staan voor je klaar. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij je kunnen helpen om het maximale rendement uit dynamische retargeting te halen.

Neem contact op

Vraag over Dynamische Retargeting?

Neem contact op!