OrangeValley-performance-marketeer

SEO-strategie

Wij bouwen samen met jou aan een SEO-strategie waarin we zorgen dat je website organisch groeit. De expertise en jarenlange ervaring van onze consultants zijn de drijvende kracht achter onze SEO-aanpak, met keer op keer aantoonbare resultaten tot gevolg.

Waarom een SEO-strategie?

  • Maximale organische zichtbaarheid
  • Optimalisaties met impact
  • Innovatie als groeiversneller
  • Geïntegreerde search strategie (SEO en SEA)
  • Hoog rendement op organic traffic
import_-SEO-producten-Orangevalley-jpg

Het belang van een goede SEO-strategie

Veel organisaties weten niet waar zij precies staan in de markt of hebben hun lange termijn SEO-visie niet scherp in beeld. Wat is bijvoorbeeld jouw SEO marktaandeel en met welke strategie kun jij marktaandeel veroveren?

Een goede SEO-strategie gaat niet alleen om zoekwoordonderzoek of een website analyse, maar juist om het in kaart van hoe de website presteert ten opzichte van concurrenten. Welke groei is realistisch? Wat gaan we doen om deze groei te behalen? Hoe pakken we dit operationeel aan? En minstens net zo belangrijk: welke innovaties passen we toe om exponentieel te groeien en wat is de time-to-impact?

Wij helpen je om een duidelijke stip op de horizon te plaatsen en ontwikkelen een SEO-strategie waarmee je écht impact maakt. Geen kleine aanpassingen met veel development capaciteit, maar een doelgerichte strategie waarin we innovaties toepassen. Zo realiseer je een significante groeiversnelling in het gehele search kanaal.

import_-seo-strategie-orangevalley-png

Focus zorgt voor verhogen time-to-impact

Een SEO strategie geeft je de juiste focus om te werken aan de optimalisatie kansen die de meeste impact maken. Geen kleine optimalisaties die veel development capaciteit vragen, maar concrete schaalbare oplossingen met een helder doel. Wij zorgen dat de capaciteit enkel wordt ingezet voor de optimalisaties die de meeste impact maken.

We koppelen dit aan een optimalisatie thema waarin we de kansen integraal en gegroepeerd benaderen. Bijvoorbeeld: meer content creatie, crawling- en indexatie problemen oplossen, website snelheid verbeteren of autoriteit verhogen.

Dankzij onze SEO strategie weet je welke investering in mensen en middelen nodig zijn en welke resultaten je kan verwachten op de korte en lange termijn. 

We zorgen voor een duidelijke visie, waarin alle betrokkenen begrijpen wat er gedaan moet worden en waarom. We meten structureel de impact en sturen hier periodiek op bij.

Concurrentieanalyse

Wat is jouw SEO Marktaandeel?

We brengen de markt en concurrentie in kaart door data als zoekvolume, traffic share, aantal zichtbare keywords, non branded vs branded traffic, top-3 posities in Google en ca. 40 andere factoren te analyseren. Hierdoor weten we exact wat je SEO marktaandeel is en waar de meeste groeipotentie ligt.

We integreren dit met je bedrijfsstrategie en bekijken welke innovaties we kunnen inzetten om exponentiële groei te realiseren. Van een visie naar een praktische planning, roadmap, benodigde resources, processen en budget. Het resultaat: Een SEO roadmap met de juiste focus en gegarandeerde impact.

import_-undraw_Work_chat_re_qes4-removebg-preview-png

Innovatie als groeiversneller voor SEO-strategie

In onze strategie kijken we continu welke innovaties we kunnen inzetten als groeiversnelling voor jouw bedrijf. We hebben hier inmiddels meerdere cases voor ontwikkeld die nationaal en internationaal bekroond zijn met nominaties voor verschillende awards.

  • SEO A/B testing zorgt dat je vooraf kunt valideren of een optimalisatie een positief effect heeft op je organische vindbaarheid. Dit helpt om kostbare (development / content) resources te besparen en sterke business cases te maken.  
  • Geïntegreerde search strategie (SEO en SEA) focust op de totale business potentie in het search kanaal.
  • Advanced Structured Data om zoekmachines content beter laten begrijpen, waardoor Google nauwkeuriger kan bepalen of deze goed aansluit bij de zoekintentie.
  • We gebruiken internationale technologie en combineren dit met eigen ontwikkelde technologie en scripts om tot nog betere inzichten en groeikansen te komen. We hebben een eigen A/B testing tool, een Edge SEO tool en  bouwen zelf optimalisatie scripts.
  • Page speed en user experience verbeteren aan de hand van de Core Web Vitals. We zorgen dat de website voldoet aan de verwachtingen van de doelgroep.

Samen jouw SEO strategie bepalen? Neem contact op!