Hero banner marketing high resolution

SEA Advisering en ondersteuning

Structurele hulp bij het optimaliseren van je Zoekmachine Advertentie-activiteiten

Waarom SEA Advisering en ondersteuning?

  • Optimalisatie en uitbreiding van je SEA-campagnes
  • Up-to-date kennis en implementatie van nieuwe tools en mogelijkheden
  • Advies, begeleiding en training om snel in te spelen op nieuwe SEA kansen
  • Continu monitoring van het rendement van je SEA activiteiten
all the data

Wat is SEA Advisering en ondersteuning?

Wij werken continu aan het optimaliseren en uitbreiden van jouw SEA campagnes waarbij de focus ligt op het sturen van activiteiten door gezamenlijk opgestelde doelen en KPI’s. Wij delen jouw campagnes op in de verschillende fases van de customer journey, waardoor wij gerichter optimaliseren en relevantie bieden aan jouw doelgroep.

Neem contact op

Planning

SEA binnen het maturity model

Zoekmachine adverteren gaat niet alleen om zoekwoorden, advertentieteksten en CPC biedingen. Het wordt steeds belangrijker om doelgroepen centraal te stellen en campagne management te automatiseren. Door de technische en doelgroepgerichte basis op orde te hebben kan een succesvol SEA-optimalisatie traject gestart worden waarbij zoekmachine advertentie campagne management geautomatiseerd wordt en jouw doelgroepen centraal komen te staan.

Maturity Model

SEA en het maturity model

SEA kan op vrijwel elk niveau van het online maturity model worden benut. De niveaus bepalen welke doelstellingen worden geformuleerd en welke meetmethoden toegepast moeten worden, passend bij de volwassenheid van je online marketingorganisatie. Naarmate de volwassenheid van je bedrijfsorganisatie toeneemt, groeit de effectiviteit om beter in te spelen op de Customer Journey door middel van SEA en andere online marketingactiviteiten.

Als bijvoorbeeld het meetbaar maken van het effect van je zoekmachine advertentie-inspanningen een uitdaging vormt, richten wij ons op het verhogen van de zichtbaarheid van je product, merk of dienst en het aantal websitebezoekers. We begeleiden je en bieden ondersteuning bij de implementatie van meetinstrumenten. Zodra je inzicht hebt in wat je SEA-activiteiten betekenen voor het aantal conversies op je website, wordt het mogelijk om beter in te spelen op de informatiebehoefte en customer journey van je doelgroep met SEA. Met onze kennis en ervaring bieden wij op elk niveau advies, begeleiding en ondersteuning op het gebied van je zoekmachine advertentieactiviteiten en online marketing.

Statistics

Voordelen van SEA Advisering en ondersteuning

Met onze SEA Advisering en ondersteuning profiteer je van de volgende voordelen:

  • Optimalisatie en uitbreiding van je SEA campagnes.
  • Gerichte optimalisatie en relevante content voor jouw doelgroep.
  • Up-to-date kennis en implementatie van nieuwe tools en mogelijkheden.
  • Advies, begeleiding en training om snel in te spelen op nieuwe SEA kansen.
  • Continu monitoring van het rendement van je SEA activiteiten.
  • Maandelijkse rapportage en structurele verbetering van je SEA activiteiten.
Groei

OrangeValley helpt je graag!

Als toonaangevend digital agency hebben wij de kennis en ervaring om je te helpen bij je SEA-activiteiten. Onze consultants en experts staan klaar om je organisatie te ondersteunen en te adviseren op het gebied van zoekmachine adverteren. We begrijpen dat het optimaliseren van SEA-campagnes complex kan zijn, maar met onze begeleiding zorgen we ervoor dat je het maximale rendement uit je investering haalt. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe OrangeValley je kan helpen bij het verbeteren van je zoekmachine advertentie-activiteiten en online marketingstrategie.

Neem contact op

Optimaliseer je Zoekmachine Advertentie-activiteiten

Op zoek naar een duurzame partner die je op basis van onafhankelijk advies ondersteunt in SEA? Laat hier je gegevens achter en wij nemen contact met je op.