Opening Nieuw Kantoor: BBQ & Netwerkborrel bij OrangeValley Utrecht

Sinds de oprichting in 2008 is OrangeValley gevestigd op de Corridor in Breukelen. Na 15 jaar verhuizen we naar een nieuw, modern kantoor in Utrecht: het Secoya gebouw. Dit markante gebouw biedt state-of-the-art faciliteiten die beter aansluiten bij de behoeften van het groeiende team, en die van bezoekende klanten en partners.

Op donderdag 12 september om 16:00 uur opent OrangeValley officieel haar nieuwe, moderne deuren in het Secoya gebouw in Utrecht. Het nieuwe kantoor zal een inspirerende werkomgeving bieden, die bijdraagt aan de innovatie en verdere professionalisering van de diensten van OrangeValley. We zien deze verhuizing als een mijlpaal die nieuwe kansen biedt voor verdere groei en succes in de toekomst.

Ons nieuwe kantoor belooft een inspirerende werkomgeving te worden waar innovatie en samenwerking centraal staan. We nodigen je van harte uit om dit bijzondere moment met ons te vieren op ons gloednieuwe dakterras. Meer weten? Lees de blog over ons nieuwe pand. 

Tijdens het evenement krijg je de kans om ons nieuwe kantoor te verkennen, bij te praten met ons team en te netwerken met andere opdrachtgevers uit de branche. We kijken ernaar uit om je persoonlijk te verwelkomen en samen een toast uit te brengen op de toekomst!

Het nieuwe adres van OrangeValley is per 1 september: Papendorpseweg 91, 3528 BJ Utrecht, Gebouw E. Zien we je daar?

Meld je aan voor de Opening van ons Nieuwe Kantoor in Utrecht!

Datum: Donderdag 12 september 2024

Tijd: Vanaf 16:00 uur - BBQ start om 17:00 uur

Locatie: Papendorpseweg 91, 3528BJ Utrecht 

BBQ-opening

Programma Opening Nieuw Kantoor

16:00 - Welkom, rondleiding door het nieuwe kantoor

Het nieuwe kantoor in het Secoya gebouw biedt een inspirerende werkomgeving, die bijdraagt aan de innovatie en verdere professionalisering van de diensten van OrangeValley. Tijdens de opening krijg je een rondleiding door het nieuwe pand. 

Vanaf 17:00 - BBQ en netwerkborrel

Na de rondleiding kun je genieten van hapjes van de BBQ en drankjes op het dakterras. Dit biedt gelegenheid kennis te maken met ons team en te netwerken met andere opdrachtgevers uit de branche.