Events

OrangeValley verhuist naar nieuw kantoor: Een stimulerende omgeving voor innovatie en groei

Breukelen, 11 juni 2024 – OrangeValley, een toonaangevend digital agency gespecialiseerd in data gedreven performance marketing, kondigt met trots aan dat het na 15 jaar verhuist naar een nieuw, modern kantoor in Utrecht: het Secoya gebouw. Dit markante gebouw biedt state-of-the-art faciliteiten die beter aansluiten bij de behoeften van het groeiende team, alsook die van bezoekende klanten en partners.

Sinds de oprichting in 2008 is OrangeValley gevestigd op de Corridor in Breukelen. De verhuizing naar Utrecht, gepland voor augustus 2024, is een belangrijke stap in de voortdurende groei en ontwikkeling van het bedrijf. Het nieuwe kantoor in het Secoya gebouw gaat een inspirerende werkomgeving bieden, die bijdraagt aan de innovatie en verdere professionalisering van de diensten van OrangeValley. De keuze voor het Secoya gebouw is gemaakt vanwege de uitstekende faciliteiten en de strategische locatie in Utrecht, wat de bereikbaarheid voor zowel medewerkers als klanten vergemakkelijkt. OrangeValley ziet de verhuizing als een mijlpaal die nieuwe kansen biedt voor verdere groei en succes in de toekomst. Op 12 september vieren wij de opening van het nieuwe kantoor met een BBQ en netwerkborrel, wil je daar bij zijn? Meld je aan via deze pagina

Het nieuwe adres van OrangeValley is per 1 september: Papendorpseweg 91 | 3528 BJ Utrecht | Gebouw E.

Een nieuwe stap vooruit

Sinds 2008 heeft OrangeValley zijn kantoor op de Corridor in Breukelen, een locatie die goed bereikbaar is met openbaar vervoer en direct langs de A2 ligt. Echter, de locatie is wel op een industrieterrein en sinds bekend wordt dat er direct naast het kantoor een milieustraat komt kwam er discussie over de locatie. Veel medewerkers vonden het ook jammer dat er zo weinig te doen is rond het kantoorgebouw.

Ortwin Verreck, Managing Director, OrangeValley
“Na een verkenning van verschillende kantoorpanden werd al snel duidelijk dat we iets beters konden vinden zochten. We startten met het opstellen van een programma van eisen en concludeerden dat een nieuwe locatie noodzakelijk was. Deze zoektocht naar een nieuwe omgeving paste in onze bredere strategie om de toekomst van OrangeValley voor de komende 5 tot 10 jaar te plannen. Bovendien begonnen we te zoeken naar andere bureaus die bij onze groeiambities passen, wat leidde tot de aankondiging van onze fusie in april 2024. Ons contract voor het kantoor in Breukelen hadden we al maanden eerder opgezegd, waardoor de zoektocht naar een nieuwe locatie al in volle gang was. Naast het kantoor in Utrecht blijft OrangeValley ook locaties houden in Amersfoort, Arnhem, Dongen, Gent (BE) en Groningen.” 

Een plek voor Innovatie en Groei

Onze visie voor het nieuwe kantoor is een dynamische omgeving te creëren waar hybride werken wordt gestimuleerd en innovatie gedijt. Met een inspirerende uitstraling en een internationale flair willen we een ruimte ontwikkelen die meer is dan alleen een werkplek, maar een hub voor creativiteit, samenwerking en groei. Net als een bruisende universiteitscampus, streven we ernaar een omgeving te bieden waar kennisdeling centraal staat en waar medewerkers worden aangemoedigd om te leren en te groeien.

Ons kantoor zal een plek zijn waar medewerkers zich kunnen concentreren wanneer dat nodig is, maar ook kunnen samenwerken in een stimulerende omgeving. Op drukke dagen willen we een energieke sfeer creëren die bruist van activiteit, terwijl op rustige dagen de ambiance ontspannen en aangenaam blijft. Daarnaast erkennen we de diverse behoeften van ons team, daarom bieden we niet alleen hoogwaardige lunchopties aan, maar ook de mogelijkheid om te genieten van buitenruimtes tijdens pauzes. Met deze visie willen we niet alleen de productiviteit en tevredenheid van onze medewerkers verbeteren, maar ook de perfecte setting bieden voor het organiseren van toonaangevende innovatieve klantevents.

Ortwin Verreck, Managing Director, OrangeValley
"Onze visie op de rol van het kantoor draait om het creëren van een omgeving die aanzet tot kennisdeling en groei, vergelijkbaar met een universiteitscampus. Voor onze medewerkers biedt het nieuwe kantoor een stimulerende omgeving met een prachtig uitzicht op de stad Utrecht, mét dakterras. Naast uitstekende lunchfaciliteiten zullen er ook Bootcamps en Foodtruckfestivals georganiseerd worden. Klanten profiteren van de goede bereikbaarheid langs zowel de A2 als de A12, ruime parkeermogelijkheden en verbeterde kennisevents vanaf september 2024.

Technature: de Inspiratie achter het Ontwerp

Mensen functioneren beter in een natuurlijke omgeving. Een gezonde werkomgeving die geïnspireerd is op de natuur, omdat de natuur uitnodigt, inspireert en motiveert om actief te zijn en op gepaste momenten te genieten van de rust. Werkplekken met natuurlijke elementen zorgen voor hogere creativiteit en een hogere productiviteit. Planten en zonlicht in de kantoorruimte bevorderen de gezondheid en verminderen stress. Bezoekers voelen zich meer welkom in een groene, verzorgde omgeving. Gezonde en gemotiveerde werknemers vormen het grootste kapitaal van een organisatie.

Het concept 'Technature' is een perfecte weergave van wie wij zijn. De architect, Grayspace, heeft zich laten inspireren door onze kernwaarden, openheid, verantwoordelijkheid en vertrouwen, en ambities. Het resultaat is een innovatieve kantoorruimte waar technologie en natuur samenkomen, wat niet alleen onze activiteiten op het gebied van data en innovatie ondersteunt, maar ook een veilige en stimulerende omgeving biedt voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Zarah Ouwerkerk, People & Culture, OrangeValley
“Ons kantoor is niet alleen een werkplek, maar ook een ontmoetingsplek. Het is ontworpen om interactie en communicatie te bevorderen. Met grote ramen en veel natuurlijk licht is het een uitnodigende ruimte waar mensen veel zullen samenkomen. We hebben gedacht aan iedereen die ons kantoor bezoekt, van sollicitanten tot klanten, en ervoor gezorgd dat zij een 'WoW' gevoel ervaren zodra ze binnenkomen”.

Over Secoya

SECOYA is een plek waar verschillende persoonlijkheden samen komen om te stralen in hun werkzaamheden. Het SECOYA team bestaande uit allemaal eigen karakters staat elke dag voor huurders en hun gasten klaar om hun beleving op SECOYA compleet te maken. Het is een vitale werkomgeving waar je het beste uit jezelf en je bedrijf kan halen om succesvol te zijn. SECOYA is een levendige omgeving en een community waarin je mensen ontmoet en waar business bijeen komt maar ook waar ruimte is voor lichaam & geest door sport, gezond eten en ontspanning.

Secoya Campus bestaat uit vijf kantoorgebouwen, die zijn gesitueerd in een kantorencluster bij Papendorp te Utrecht. Met de aanleg van diverse parkeerdekken en een complete herinrichting van het terrein moest het kantorenpark weer voldoen aan de parkeerbehoefte en een kwalitatief hoogwaardige uitstraling krijgen. Dat is gelukt. Het project is afgerond en kantorenpark Papendorp is een prachtig gebied rijker!

Over Grayspace

Grayspace is een dynamisch team van werkvoorbereiders, tekenaars, projectmanagers, ontwerpers, bouwers en monteurs. Gedreven door één gezamenlijke obsessie: ruimtes creëren die mensen inspireren fantastische dingen te doen. De afgelopen jaren is huisvesting veranderd in een cruciale succesfactor voor elk bedrijf. Employer branding, employee experience & well-being, schaalbaarheid en duurzaamheid stellen nieuwe eisen aan de werkomgeving.

Over OrangeValley

OrangeValley is een ambitieuze data driven digital organisatie met een heldere aanpak en focus op groei. De combinatie van toonaangevende bureaus met elk hun eigen specialisme vormt een krachtige en waardevolle samenwerking in het streven naar een data gedreven performance marketing agency. We werken samen vanuit dezelfde visie en aanpak met als focus het verbinden van marketing, data en techniek. Altijd met de eindklant en de customer experience als uitgangspunt. We anticiperen continu op relevante innovaties in de markt en lopen daardoor voorop in ons vakgebied. Hierdoor kunnen opdrachtgevers profiteren van maximaal digitaal resultaat en zijn we voor medewerkers de perfecte plek om door te groeien naar “de beste in ons vakgebied”. Voor meer informatie over OrangeValley en data gedreven performance marketing kunt u terecht op OrangeValley.nl