Conversie Optimalisatie

Thema “Conversie” op Google Analytics User Conference

 

Op 12 en 13 november wordt voor de 6e keer de Google Analytics User Conference georganiseerd in de Meervaart te Amsterdam. Dit keer is het thema CONVERSIE gekozen – belangrijk voor een ieder die zijn site optimaal en gericht wil inzetten. Naast informatieve sessies worden er op de eerste dag ook opleidingen en trainingen verzorgd.

OrangeValley biedt haar relaties tevens een korting voor dit evenement aan. Om hier gebruik van te maken, kan je contact opnemen met OrangeValley via het contactformulier.

Twee dagen Google Analytics

  • De Training Day bestaat uit 3 rondes met ieder 10 Training Sessies van 1,5 uur. Daarnaast werken we aan helpdesk rondes, waarbij je in enkele minuten persoonlijk verder op weg geholpen wordt. Deze dag richt zich vooral op bureaus, MKB en startende gebruikers van Google Analytics.
  • De Conference Day bestaat uit 3 keynote speakers van Google en cases van echte Power Users. Deze keynote sessies worden omringd door 3 rondes met meer dan 20 Master Classes die elke diep ingaan op de beste optimalisatie mogelijkheden. Deze dag richt zich meer op de zgn. op ‘Power Users’.