Online Strategie

Zon, zee en online marketing: 10 leestips

 

In Nederland breekt de zon de laatste weken al steeds vaker door. De zomervakantie-periode is op komst! Tijdens vakantie heb je eindelijk tijd om eens lekker bij te komen en heerlijk te relaxen. Even niks doen en van de zon genieten met een boekje of een tijdschriftje. Na een aantal tijdschriftjes doorgebladerd te hebben en misschien een goede biografie gelezen te hebben begint het toch te kriebelen om vak gerelateerde artikelen of boeken erbij te pakken.

Dat hoeft niet te betekenen dat je het werk niet los kunt laten tijdens vakantie, zeker niet zelfs! Zie het als passie voor jouw vak of als kans om eindelijk eens op je gemak toe te komen aan wat vak materie om rustig tot je te laten komen.

Nieuwsgierig naar goede artikelen en/of boeken om te lezen aan het zwembad of in het vliegtuig? Lees dan nu op Frankwatching het artikel Zon zee en online marketing: 10 leestips.

Interview BNR

Auteur Nadine Hondebrink is op maandag 13 juli geïnterviewd door BNR nieuwsradio over deze leestips. Het fragment (4 min) is hieronder terug te luisteren.

https://cdn.orangevalley.nl/nadine_interview_bnr.mp3