Events

Friends of Search 2021: 20% korting op tickets

 

Op dinsdag 16 november 2021 vindt de 8e editie van het Friends of Search event plaats. Hét uitgelezen jaarlijkse Search (SEO/SEA) event waar consultants, marketeers en bedrijven naartoe komen om de nieuwste inzichten en technieken op te halen in deze vakgebieden. Met als uiteindelijke doel: De opgedane kennis succesvol in te inpassen in hun online marketingstrategieën. Bij Friends of Search zijn de internationale sprekers naast hun presentaties op expertniveau beschikbaar om antwoorden op je vragen te geven. Friends of Search is een initiatief vanuit de brancheorganisaties DDMA en VIA en is met minstens 600 bezoekers per jaar een van Europa’s meest vooraanstaande Search conferenties.

Bezoek Friends of Search samen met OrangeValley.

OrangeValley is voor het 8ste jaar op rij sponsor van het event en vanzelfsprekend ook met een aantal van onze specialisten aanwezig. Zodoende kunnen onze opdrachtgevers en relaties na de plenaire sessies direct vragen stellen aan de experts van OrangeValley om aanvullende inzichten te krijgen en verdere mogelijkheden te bespreken. Als sponsor van het event biedt OrangeValley bovendien 20% korting op (een beperkt aantal) entreekaarten. We hebben nog een aantal kaarten beschikbaar gehouden, dus mocht je hier gebruik van willen maken neem dan direct contact met ons op of vul het onderstaande formulier in.

Meer lezen over Friends of Search?

Tijdens Friends of Search 2020 was OrangeValley ook vertegenwoordigd. Search specialisten van OrangeValley hebben een aantal insights van die editie voor je uitgewerkt in dit artikel.