Events

Van meten naar weten in Google analytics 4 | bekijk Emerce GAUC op 4 maart

 

Op 4 maart staat Teun Keizer, Data analist bij OrangeValley, op het digitale podium van de Emerce Google Analytics user Conference (GAUC). Hij spreekt tijdens de GAUC over wat er allemaal moet gebeuren in het traject van meten naar weten binnen Google Analytics 4. 

De honger naar data is nog altijd niet gestild. We willen alles meten, maar de grote hoeveelheden data brengen ook nieuwe uitdagingen met zich mee: wat zijn je rapportages en inzichten waard als de datakwaliteit te wensen overlaat? En hoe voorkom je dat er gevoelige persoonsgegevens in je data terecht komen?

In deze sessie laat Teun zien wat er allemaal moet gebeuren in het traject van meten naar weten. Met als doel: bruikbare datasets die écht actionable inzichten opleveren, gericht op het verbeteren van je business doelstellingen. Dit alles en meer is beschikbaar op 4 maart via deze link.

Hier alvast een kleine sneak peak!

Over Emerce GAUC

De GAUC is ieder jaar weer het meest complete event voor professionals die gebruik maken van Google Analytics. OrangeValley is als founding partner van de GAUC sinds dag 1 betrokken bij de organisatie van het event. Dit jaar is de opzet anders dan alle andere jaren. Deze editie zal bestaan uit diverse online talks en masterclasses. Op de agenda staan allemaal onderwerpen die ervoor zorgen dat jij goud uit Google Analytics 4 kan halen! Onderwerpen die centraal staan zijn:

  • Google Analytics 4
  • Google Tech Manager
  • ITP, GDPR en privacy
  • Google Cloud