Van onderbuikgevoel naar Data Warehouse | bezoek op 13 februari Data Driven Commerce

 

OrangeValley is gold sponsor en spreker op het Data Driven Commerce event van 13 februari. Digital Marketing strateeg Andries Hiemstra geeft je op basis van een aantal zeer interessante praktijkvoorbeelden inzicht in de wijze waarop je écht datagedreven beslissingen kan nemen.

Het thema van Data Driven Commerce is ‘Van verzamelen naar doen’. OrangeValley is hoofdsponsor van het event en een van onze Digital Marketing strategen spreekt in de middag over data-strategie: van onderbuik naar data warehouse.

Data-strategie: van onderbuik naar data warehouse

Organisaties worden steeds beter in het verzamelen van data, maar zijn vaak niet bij machte om concrete inzichten en actiepunten te destilleren uit deze zee van (big) data. De beschikbare data is vaak versplinterd, niet toegankelijk en/of onbetrouwbaar.

Hoe zorg je dat iedereen binnen je organisatie naar dezelfde data kijkt en écht datagedreven beslissingen kan nemen? Door een single source of truth te creëren. Aan de hand van een aantal praktijkvoorbeelden bij klanten laten we stapsgewijs zien hoe je de data binnen je organisatie voor iedereen beschikbaar kunt maken. Ook weet je na de sessie wat je daar precies voor nodig hebt.

Relaties krijgen €100 korting op hun ticket

De sessie van Andries vindt plaats van 13.50 – 14.20 uur. Meld je aan voor het event om deel te nemen aan zijn sessie en sessies van onze opdrachtgevers KPN en DPG Media. Relaties van OrangeValley krijgen na het invullen van onderstaand formulier een kortingscode ter waarde van €100 toegestuurd.

hbspt.forms.create({
portalId: “5390769”,
formId: “6f071b90-b23f-4078-b75a-064da66eff6f”
});

Meer over de spreker | Andries Hiemstra

Andries Hiemstra - OrangeValley
Andries is een gepassioneerde digital marketing strateeg met een focus op digitale transformatie, e-business, omnichannel, groei en data-gestuurde besluitvorming. In zijn rol als strateeg bij OrangeValley is hij verantwoordelijk voor de digitale strategie van merken als KPN, Score, Dorel Juvenile en Avéro Achmea.

Meer over Data Driven Commerce

Op basis van data leer je klanten steeds beter begrijpen. Maar wat ga je er vervolgens mee doen? De centrale vraag van Data Driven Commerce 2020 is dan ook: hoe gebruik je de klantinzichten uit je data om je klant nóg beter van dienst te kunnen zijn en je conversie te verhogen?

Het luxe Van der Valk Hotel in Utrecht is dit jaar de locatie voor het event. Op de website van Data Driven Commerce kan je meer informatie vinden over het evenement en de sprekers.