Voor de elfde keer op rij verkozen tot een van de beste bedrijven in e-business (2019)

 

Op 9 april is alweer de veertiende editie van Emerce 100 verschenen. Het onderzoek wordt jaarlijks door Emerce en onderzoeksbureau Motivaction uitgevoerd en is verrijkt met andere relevante marktdata. OrangeValley is opnieuw opgenomen in de lijst, dit jaar in de categorie van grote digital marketingbureau’s.

Het onderzoek van Emerce geeft weer hoe beslissers uit de online industrie de prestaties beoordelen van dienstenleveranciers, verdeeld over tientallen categorieën. In het verleden ging het over honderd bedrijven, maar inmiddels is de lijst enorm gegroeid. Dit jaar onderzocht Emerce 759 bedrijven, twintig procent meer dan vorig jaar.

De badge die OrangeValley heeft ontvangen is exclusief voor bedrijven die in de beste e-business bedrijven 2019-lijst voorkomen. De vermelding in Emerce 100 is dus een prestatie op zich. We zijn dan ook dankbaar voor de vele beslissers die hun waardering geuit hebben in dit onderzoek en werken er hard aan om dit jaar van nog grotere waarde te zijn voor onze opdrachtgevers.

Emerce100 - 2019 - OrangeValley

Al elf jaar op rij in de Emerce 100

Sinds het ontstaan van OrangeValley in 2008 scoort OrangeValley erg goed in dit jaarlijkse onderzoek. Elk jaar worden wij wel meerdere keren opgenomen in verschillende overzichten. Dit jaar zijn wij opgenomen in de categorie: Digital Marketingbureaus groot.

Emerce 100 - lijst 2019 - groot bureau

Het voordeel van onafhankelijkheid voor opdrachtgevers

Opvallend om te zien in de lijst is dat de andere bureaus vrijwel allemaal onderdeel zijn (geworden) van een grotere (internationale) organisatie. OrangeValley is één van weinige onafhankelijke Digitale Marketing bureaus.

Onze onafhankelijke positie in de markt maakt dat onze opdrachtgevers van een hoop voordelen kunnen genieten, zoals: een ruime keuze aan state-of-the-art tooling, toegang tot een grote hoeveelheid kennispartners, een persoonlijke benadering, een hoge mate van flexibiliteit en onafhankelijk advies.