Nieuws

Data Driven Personas tijdens What’s Going on in (R)etailing 2019

 

Donderdag 18 april is OrangeValley aanwezig als expert bij de bootcamp Digital Strategy op de 28ste editie van het What’s Going on in (R)etailing event in Bussum. Tijdens deze bootcamp bespreken wij het belang van data driven personas in de digitale strategie.

Op de 28ste editie van What’s going on in [R]etailing?! “creating the difference” geven vele (inter)nationale retailers, Brands en Start ups een kijkje achter de schermen en vertellen welke strategie zij voeren om onderscheidend te zijn. OrangeValley is aanwezig als expert en partner van het event.

Er vindt momenteel ontzettend veel innovatie plaats in de retailsector. De branche bevindt zich op dit moment in een digitale transformatie. De controle verschuift van de retailer naar de consument. Het centraal stellen van de klant is daarom belangrijker dan ooit voor retailers die nu en in de toekomst succesvol willen zijn.

WGOIR - OrangeValley - banner

Bootcamp Data Driven Personas

Tijdens het What’s Going in (R)etailing event hosten Digital Marketeer Marga en Media Strateeg Tristan van OrangeValley een bootcamp omtrent Data Driven Personas. Er wordt tijdens de sessies van 10.45 en 11.25 uur gekeken naar het belang van datagedreven personas als onderdeel van een digitale strategie. Alhoewel de term ‘data driven persona’ de afgelopen jaren een vogelvlucht nam en elke marketeer het belang erkent, gebruikt slechts 15% van de organisaties data driven persona’s effectief. Dit terwijl data driven personas een grote impact hebben op de performance van een digitale strategie.

Tijdens de bootcamp wordt onder andere gekeken naar welke first en third party data geschikt is voor het opstellen van data driven personas. Daarnaast bekijken we hoe je de boodschap optimaal op hen afstemt. Met een paar inspirerende voorbeelden illustreren we vervolgens een data gedreven aanpak voor persona’s binnen retail.

Gratis of met korting naar What’s Going on in (R)etailing

OrangeValley is partner van het event en relaties van OrangeValley kunnen daarom met 25% korting deelnemen. Gebruik hiervoor deze link. Het event is verder gratis toegankelijk voor retailers met management functies.