Nieuws

DoubleClick Certified Marketing Partner

 

OrangeValley per 1 februari: “DoubleClick Certified Marketing Partner (DCMP)”.

Toetreding tot het DoubleClick Certified Marketing Partner Programma is voor ons waardering voor de kwaliteit van ons werk. OrangeValley heeft inmiddels flink wat jaren ervaring in het inzetten van DoubleClick in verschillende branches en bij meerdere opdrachtgevers. Mede door de enorme belangstelling vanuit de markt is OrangeValley door het DoubleClick team gevraagd deel te nemen aan het selectieprogramma om Certified Marketing Partner te worden. Gevolgd door een succesvol internationaal assessment. Lees hier meer over het programma.

Wat is het DoubleClick Certified Marketing Partner Programma?

Dit is een internationaal programma waarbij DoubleClick experts kennis delen en toegang hebben tot additionele Digital Marketing Guidelines, Referenties en technische informatie over DoubleClick. Daarnaast biedt het de experts een DCMP (DoubleClick Certified Marketing Partner) zoals OrangeValley een groot aanbod aan expert documentatie. Per land wordt er slechts een zeer beperkt aantal bureaus toegelaten tot dit programma. In Nederland zijn er minder dan 10 bureaus geselecteerd.

Wat betekent DoubleClick Certified Marketing Partner (DCMP) voor onze opdrachtgevers?

Allereerst is het een bewijs van deskundigheid van OrangeValley. We verstaan blijkbaar ons vak en de kwaliteitsstandaarden binnen OrangeValley zijn hiermee op Certified level. Dit wordt ook door Google en DoubleClick zo gezien. Dit biedt vooral zekerheid aan opdrachtgevers, dat de experts van OrangeValley opgeleid zijn voor hun specialistische taak en dat ze waar nodig kunnen schakelen met internationale experts om de klus te klaren.

Op welk gebied wordt OrangeValley specifiek gewaardeerd?

Er zijn vijf gebieden waarop een bureau tot DoubleClick Certified Marketing Partner (DCMP) kan worden ingeschaald. De richtlijnen van het programma houden in dat elk bureau slechts op één gebied kan toetreden als Certified Marketing Partner (ook al heeft het bureau een bredere kennis). OrangeValley is al reseller voor Analytics 360 en Optimize 360. OrangeValley is geselecteerd op het gebied “Data Measurement”. Andere gebieden zijn “creative”, “implementation”, “programmatic” en “technology”.

Bekijk hier de andere DoubleClick Certified Marketing Partners.

OrangeValley Media

Met de toetreding tot het DoubleClick Certified Partner programma (DCMP)versterkt OrangeValley wederom haar propositie om tegen lagere kosten en op een transparantere manier digitale media in te kopen. Meer over OrangeValley Media leest u hier.