Nieuws

Google Analytics User Conference 2012

 

Op 21 en 22 maart wordt voor de derde keer het Google Analytics User Conference (GAUC) georganiseerd. Sinds 2009 is OrangeValley als Google Analytics Certified Partner actief. Vanuit OrangeValley verzorgen wij een tweetal masterclasses. Daarnaast worden ook een aantal internationale sprekers verwacht die in zullen gaan op de Online marketing trends en nieuwe mogelijkheden van Google Analytics. Meer informatie en registratie kan via de site www.gauc.nl

Als goede relatie van OrangeValley kunnen wij u 50% korting geven op de toegangsprijs. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoge Waardering voor OrangeValley in marktonderzoek Emerce

Op 3 februari 2012 verscheen de zevende editie van Emerce 100. In deze speciale jaarlijkse uitgave staat hoe beslissers op het gebied van online marketing en e-business de prestaties van leveranciers in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.
Wij zijn trots op de waardering die we terugzagen in een gedeelde tweede plaats als Search Marketing bureau en een gedeelde tweede plaats als SiteStatistics bureau. Het volledige onderzoek kunt u nalezen op de website van Emerce.

De webanalytics uitdagingen voor 2012 “Multi visit analyse”

Egan van Doorn schreef recentelijk een interessant artikel op webanalisten.nl over de webanalytics uitdagingen voor 2012. Naast de ontwikkelingen rond de nieuwe cookiewetgeving staat hij ook stil bij de multi visit analyses en het herkennen van bezoekers die continu switchen van apparaat (laptop, mobile, ipad , etc.). Lees het artikel over Multi Visit Analyse