Nieuws

OrangeValley al twaalf jaar op rij in Emerce100

 

Op 7 april is de vijftiende editie van Emerce 100 uitgegeven, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Voor het twaalfde jaar op rij is OrangeValley in dit onderzoek verkozen tot een van de beste bedrijven in e-business. Dit jaar opnieuw in de lijst ‘Digital marketingbureaus groot’.
 

Onderdeel van de beste bedrijven in e-business

Emerce onderzocht voor dit onderzoek 868 bedrijven, veertien procent meer dan vorig jaar. Een van de oorzaken voor die toename is het immer groeiend aantal specialismen en aanbieders in de e-businessmarkt. Opvallend is dat daar waar het aantal bureau’s toeneemt, het aantal grote spelers dat onafhankelijk opereert afneemt. Naast concullega Traffic Builders is OrangeValley dan ook het enige bureau in de categorie ‘Digital marketingbureau groot’ dat nog steeds onafhankelijk is.

Onafhankelijk digital marketingbureau

OrangeValley opereert na 12 jaar nog steeds 100% onafhankelijk en daar zijn we inmiddels toch best trots op! Op deze manier kunnen we tool-onafhankelijk advies geven aan onze opdrachtgevers en transparant en onafhankelijke media inkopen, met een volledige audit trail. Ook blijft hierdoor onze werkwijze flexibel en kunnen we snel schakelen om optimaal in te spelen op de ontwikkelingen in de markt. Zo zijn onze klanten altijd op de hoogte van de laatste updates en innovaties op het gebied van digital marketing.

E100 badge als teken van waardering

De vermelding in de Emerce 100 is een prestatie op zich, we zijn dan ook blij met de badge die we hiervoor hebben ontvangen. Ook zijn we wederom dankbaar voor de vele beslissers die hun waardering geuit hebben in dit onderzoek. We werken er hard aan om dit jaar, ondanks de huidige situatie, van grote waarde te zijn voor onze klanten en hen te ondersteunen in een effectieve en efficiënte realisatie van hun marketing doelstellingen.

Badge-E100-2020