OrangeValley behoort tot de beste 5 Digital Marketing dienstverleners van 2020

 

OrangeValley is in jaarlijkse MT1000 onderzoek van Zakenblad Management Team verkozen tot één van de beste bedrijven van 2020 in de digitale dienstverlening. In de categorie Digital marketing & e-commerce behaalde OrangeValley dit jaar de 5e plaats.

Management Team (sinds kort gefuseerd met Sprout) doet sinds 2001 elk jaar onderzoek naar de kwaliteit en populariteit van leveranciers van zakelijke dienstverleners op de Nederlandse markt. De MT1000 brengt in kaart hoe zakelijke dienstverleners worden beoordeeld door hun opdrachtgevers – senior bestuurders en managers die zakelijke dienstverleners inhuren. De ranglijst rangschikt de beste dienstverleners in meer dan 50 verschillende categorieën.

De top 5 positie is een publieke waardering voor het hele team!

OrangeValley heeft naar aanleiding van het onderzoek positie 5 bereikt op de lijst van beste zakelijke dienstverleners. In de categorie digital marketing & e-commerce. De hoogste plek sinds de verschijningen in de lijst de afgelopen jaren. Een geweldige waardering voor de inspanningen en tomeloze inzet van het team tijdens die roerige jaar. Ze zijn meer dan ooit de tweede mijl gegaan voor onze opdrachtgevers. Dit jaar veelal ongezien, op afstand, vanuit huis. Deze waardering is dan ook een publieke pluim voor hun harde werken!

Kantoor OrangeValley

Totstandkoming MT1000

Voor de MT1000 2020 gaven dit jaar meer dan 5.600 zakelijke beslissers hun mening over zo’n 2.000 zakelijke dienstverleners, in 59 markten. De beslissers werden door het Amsterdam Centre for Business Innovation gevraagd om hun leveranciers te beoordelen aan de hand van een Net Promotor Score (NPS). Ook vond er een rating plaats op basis van drie inhoudelijke aspecten: klantgerichtheid, productleiderschap en de kwaliteit van de uitvoering (conform het model van Treacy en Wiersema). Hierbij konden respondenten tot 5 sterren geven. Tot slot werd gevraagd om de ervaring met een leverancier in eigen woorden te typeren.

Meer over OrangeValley

Benieuwd naar de datagedreven oplossingen van OrangeValley? Bekijk hier de verschillende specialismen waar OrangeValley al ruim 12 jaar in uitblinkt en houd onze blog in de gaten voor de laatste updates en innovaties in digital marketing.