Nieuws

OrangeValley in Emerce top 100 van 2014

 

Jaarlijks wordt door Emerce een marktonderzoek gedaan naar het imago van E-business bedrijven in Nederland.  In deze  uitgave staat hoe beslissers op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten rond e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld.  De 810 respondenten hebben meerdere bedrijven  beoordeeld. De resultaten van het onderzoek kan je hier bekijken.

 

De afgelopen jaren scoort OrangeValley steeds goed in dit imago onderzoek.  Ook dit jaar  staan we er weer tussen  als één van de toonaangevende searchmarketingbureaus  van Nederland. Ook op het gebied van WebStatistics en Siteoptimalisatie deden we weer goede zaken en staan we in de top 10. Opvallend voor ons was dat er vrijwel geen bureaus zijn die  op beide terreinen in het imago onderzoek goed hebben gescoord.

Uiteraard zijn we als OrangeValley weer bijzonder tevreden met deze resultaten uit het onderzoek. Met gepaste trots gaan we weer over tot de orde van de dag om voor onze opdrachtgevers weer toonaangevende resultaten te halen. We willen tenslotte ook in 2015 weer hoog genoteerd staan in het imago onderzoek.