Nieuws

OrangeValley en Adchieve sluiten partnership overeenkomst

 

Op vrijdag 22 mei tekenden OrangeValley en Adchieve een overeenkomst. De samenwerking tussen Adchieve en OrangeValley leidde in het verleden al tot een aantal succescases. Door de officiële bundeling van krachten ontstaat nu een nog sterker partnership.

De samenwerking van Adchieve en OrangeValley combineert de service van OrangeValley en de technology & data-oplossingen vanuit Adchieve, waardoor adverteerders operationele marketing-activiteiten verder kunnen automatiseren. Adverteerders kunnen bovenal het rendement van hun online campagnes eenvoudiger vergroten omdat consultancy-diensten en tooling geïntegreerd afgenomen kunnen worden.

Ortwin Verreck – CEO van OrangeValley – over de samenwerking: “OrangeValley richt zich voor haar opdrachtgevers op een data driven digital marketing aanpak. Een advertising automation-tool waaraan data science ten grondslag ligt, is het juiste middel om het rendement te verhogen en kosten te verlagen. Daarnaast stelt Adchieve ons, door hun samenwerking met Google, in staat onze opdrachtgevers voor te bereiden op de noodzakelijke cookieless future aanpassingen.”

Mark van Werven – CEO van Adchieve: “Data science speelt een steeds grotere rol in online marketing. Adchieve ontwikkelt software waarin onze passie voor online marketing terug te vinden is. Die passie combineren we met onze kennis van data science. In OrangeValley vinden we een partner die deze passie deelt en die ook de kwaliteiten op het gebied van data science in huis heeft.”

Over OrangeValley:

OrangeValley is een vooruitstrevend Data Driven Digital marketing agency. Op basis van data worden slimme online strategieën uitgewerkt en doorvertaald naar meetbare KPI’s. Data insights vormen vervolgens de basis voor succesvolle personalisaties, SEO en SEA campagnes, conversieoptimalisaties en mediainkoop. OrangeValley is daarnaast actief lid binnen de brancheorganisatie DDMA en heeft samen met haar klanten de afgelopen 10  jaar meerdere awards gewonnen met Data Driven Digital Marketing.

Over Adchieve:

Adchieve is een award-winning software-solution. Adchieve maakt adverteren op grote schaal gemakkelijk door de inzet van slimme mensen, data science en automation. Klanten kunnen door de software beter sturen op KPI’s en resultaten uit advertenties op Google of Facebook en op Marketplaces als Amazon. Adchieve werkt samen met klanten die een leading positie hebben in hun markt: dat past bij het winnaars-merk en -status. Het motto van Adchieve is niet voor niets: engineering success.

OrangeValley x Adchieve