Nieuws

OrangeValley Group integreert labels tot één sterk merk

De digital labels van OrangeValley Group, BlueElevation, Aubergine IT en Copper IM, gaan per 1 juli 2023 verder onder de naam OrangeValley. Onder de vlag OrangeValley bouwt de organisatie verder aan één sterk merk om opdrachtgevers maximaal te ontzorgen op het gebied van digitale dienstverlening. De verschillende agencies werkten het afgelopen jaar al steeds intensiever samen en dat leverde in 2023 al hele mooie resultaten op. Nu er onder de naam OrangeValley steeds meer successen worden geboekt, is het tijd voor de volgende stap.

OrangeValley is door deze stap een kwalitatieve digitale partner voor de lange termijn. Dit doen ze inmiddels voor meer dan 200 opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Het verbinden van marketing, data en het hebben van een stevig technisch fundament is hierbij van essentieel belang. Altijd met de eindklant en de customer experience als uitgangspunt.

Al 15 jaar trackrecord in digital

OrangeValley, dat dit jaar zijn jubileum viert, is al 15 jaar actief in digital, waarbij ze als onafhankelijk bureau menig awards en nominaties hebben gewonnen. Afgelopen maand sleept OrangeValley zelfs meerdere awards binnen zoals een European Search Award met Blokker, een gouden Dutch Interactive Award met Medicura en 4 nominaties voor de Global Search Awards. OrangeValley staat al jaren hoog genoteerd in meerdere rubrieken van de Emerce100, vervult een actieve rol binnen de brancheorganisaties en wordt door de lezers van MT/Sprout geprezen als een van de leidende digital bureaus. Het sterke merk OrangeValley is doorslaggevend geweest om verder te bouwen aan één sterk merk. De merken BlueElevation en Aubergine IT, met een sterke focus op technologie, en Copper IM hét marketing agency uit Arnhem worden met deze stap geïntegreerd. Een proces waar achter de schermen al geruime tijd aan wordt gewerkt.

Bouwen aan één sterk merk in digital

De eindklant in zowel B2C als B2B verwacht tegenwoordig een naadloze, geïntegreerde digitale koopervaring over alle kanalen heen. Hierbij is niet alleen de aankoop zelf, maar ook de customer experience van groot belang. Online bezoekers willen steeds beter geïnformeerd worden, meer keuzevrijheid hebben en autonoom beslissingen maken. De individuele verwachtingen, de customer experience en de privacy worden hierin steeds belangrijker. 

Anouk Sintniklaas, Marketing, OrangeValley Group

“Het investeren in één sterk merk is een logische volgende stap in de missie om één sterk digitaal bedrijf te bouwen met als doel het volledig ontzorgen van klanten in al hun digitale behoeften en waarbij opdrachtgevers maximaal ontzorgd worden en synergie ervaren in de dienstverlening, zodat er concreet resultaat geboekt kan worden. Dit doen we met een persoonlijke aanpak, waarbij we echt een meedenkend partner zijn en onze kennis actief delen zodat we klanten de best mogelijke service kunnen bieden voor opdrachtgevers en voor medewerkers de perfecte plek om door te groeien naar de beste in ons vakgebied”.

De visie van OrangeValley

Met Silicon Valley als toonbeeld van een broedplaats waar innovaties in technologie en digital ontstonden, tezamen met de echte Hollandse (Oranje) mentaliteit, is de combinatienaam OrangeValley in augustus 2008 geboren. Het motief voor het ontstaan van OrangeValley is 'meer resultaat uit digital' en dat is het nog steeds.

De digitale wereld verandert continu, met data en technologie in het middelpunt van de ontwikkelingen. De adoptie van nieuwe techniek gaat steeds sneller en het digitale kanaal is voor steeds meer organisaties een vitaal onderdeel van de waardeketen. Dat vraagt om onderbouwde, strategische beslissingen. Keuzes gemaakt vanuit de zekerheid die data biedt en gebruikmakend van innovatieve technologie om die data te activeren. Alles gericht op de vergroting van customer experience en lifetime value voor de klanten van onze klant in het digitale kanaal.

Uiteindelijk gaat het niet om de technologie, maar om de toepassing, bijvoorbeeld gemak of relevantie in informatie in het leven van de eindgebruiker." De technologische innovatie blijft toenemen en daarmee de mogelijkheden voor de mens. Alles gericht op de vergroting van customer experience en lifetime value voor de klanten van onze klant in het digitale kanaal. Hierbij is het essentieel dat een organisatie de relatie en communicatie met haar klanten optimaal organiseert. Dit kan bij uitstek het beste met de media waarover zij volledige controle heeft en dat is; owned media. Ook de juiste techniek om marketing en data te activeren in het digitale kanaal is cruciaal om de juiste doelgroep, op het juiste moment met de juiste boodschap te bereiken. 

Ortwin Verreck, Managing CEO OrangeValley Group

“Onze opdrachtgevers verwachten van ons dat we hen op een steeds breder terrein kunnen ondersteunen. Tegelijkertijd willen we onze consultants de ruimte geven om zich als de beste specialisten van de markt te ontwikkelen. We willen voor hun de beste werkgever zijn. Dit doen we door een combinatie van vakinhoudelijke opleidingen, gecombineerd met persoonlijk leiderschap en communicatietrainingen én een eigen Academy. 

We zijn de afgelopen jaren gaan bouwen aan een organisatie waarin we interne kennisontwikkeling zijn gaan versnellen en tegelijkertijd de regie kunnen voeren om over alle kanalen heen de beste customer experience te bieden en onze opdrachtgevers maximaal te ondersteunen in hun business- en marketingdoelen. Om nu en in de toekomst opdrachtgevers goed te ondersteunen is het van belang dat we alle krachten en expertise binnen de groep  combineren vanuit een heldere visie op het vakgebied en gericht op groei van onze opdrachtgevers en medewerkers”.

Over OrangeValley Group

OrangeValley Group is een ambitieuze data driven digital marketing organisatie met een heldere aanpak en focus op groei. De combinatie van toonaangevende bureaus met elk hun eigen specialisme vormt een krachtige en waardevolle samenwerking in het streven naar een full service data driven digital agency. We werken samen vanuit dezelfde visie en aanpak met als focus het verbinden van marketing, data en techniek. Altijd met de eindklant en de customer experience als uitgangspunt. We anticiperen continu op relevante innovaties in de markt en lopen daardoor voorop in ons vakgebied. Hierdoor kunnen opdrachtgevers profiteren van maximaal digitaal resultaat en zijn we voor medewerkers de perfecte plek om door te groeien naar “de beste in ons vakgebied”. OrangeValley werkt aan de digitale ambities van zowel grote als kleine merken die willen groeien in digital.

Einde persbericht:​ Noot voor de redactie

Voor meer informatie, interviewverzoeken of meer beeldmateriaal kunt u contact opnemen met Anouk Sintniklaas op telefoonnummer: 030-8200200 of via e-mail [email protected]