OrangeValley helpt giro555.nl

 

OrangeValley heeft de Samenwerkende Hulporganisaties aangeboden om, uiteraard belangeloos, te helpen bij het optimaliseren van de landingspagina www.giro555.nl. Het doel is dat zoveel mogelijk mensen een donatie gaan doen voor de slachtoffers van de aardbeving in Haïti.

We zijn allemaal verbijsterd bij het zien van het leed en de verwoestingen die de aardbeving in Haïti heeft aangericht. Er is hulp nodig voor de vele slachtoffers, en daar is veel geld voor nodig. Inmiddels zijn er in Nederland al veel acties georganiseerd om geld in te zamelen voor de mensen in Haïti met als hoogtepunt de landelijke radio en tv-actie van vandaag. OrangeValley helpt daarbij door www.giro555.nl te optimaliseren.

De beste variant voor de meeste donaties

OrangeValley gaat samen met Oxfam Novib, die de Haïti actie coördineert, verschillende variaties binnen de landingspagina maken. Op deze manier kunnen we zo snel mogelijk de variant ‘live’ brengen die het meeste geld voor de slachtoffers van de aardbeving oplevert.

Samen met de verantwoordelijken van de Samenwerkende Hulporganisaties gaan we zo snel en zo veel mogelijk testen om het aantal online donaties zo groot mogelijk te krijgen.