Nieuws

OrangeValley in 2021 tweemaal in de Emerce100

 

Op 28 april is de zestiende editie van Emerce 100 gepubliceerd, een speciale jaarlijkse uitgave van Emerce. Ook dit jaar is OrangeValley weer verkozen tot een van de beste bedrijven in e-business. Dit jaar staat OrangeValley namelijk zowel in de lijst ‘Digital marketingbureaus groot’ als in de lijst ‘Optimalisatie bureaus’.

Deel van de beste e-business bedrijven in Nederland

Dit jaar onderzocht Emerce in totaal 998 bedrijven, hiermee stijgt het aantal met 15% ten opzichte van vorig jaar. Een van de redenen voor die toename is het groeiend aantal specialismen en aanbieders in de e-businessmarkt. Opvallend blijft dat waar het aantal Digital Marketing bureau’s toeneemt, het aantal grote onafhankelijke spelers afneemt. OrangeValley is een van de laatste partijen in de lijst die nog volledig onafhankelijk opereert.

OrangeValley opereert nog altijd 100% onafhankelijk

OrangeValley opereert na 13 jaar nog steeds 100% onafhankelijk en daar zijn we dan ook best trots op! Hierdoor kunnen we transparant en onafhankelijke media inkopen met een volledige audit trail en tool-onafhankelijk advies geven aan onze opdrachtgevers. Onze werkwijze blijft hierdoor flexibel waardoor we snel kunnen schakelen om optimaal in te spelen op de ontwikkelingen in de markt.

Emerce100 post - 2021

E100 badge een teken van erkenning

Vermeld worden in de Emerce 100 is een prestatie op zich, we zijn dan ook trots op de badge die we hiervoor hebben ontvangen. Ook blijven we dankbaar voor de vele beslissers die hun waardering geuit hebben in dit onderzoek. We werken er hard aan om ook dit jaar weer van grote waarde te zijn voor onze klanten en hen te ondersteunen in een effectieve en efficiënte realisatie van hun marketing doelstellingen.