Nieuws

OrangeValley in Emerce top 100 van 2017

 

Op 7 april is de twaalfde editie van Emerce 100 verschenen.  Het imago-onderzoek wordt door Emerce  in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction uitgevoerd. Dit jaar zijn er 478 bedrijven die aan de criteria voldoen in de publicatie opgenomen.  In totaal hebben 1170 respondenten deelgenomen aan dit onderzoek.

Sinds het ontstaan van OrangeValley in 2008 scoort OrangeValley erg goed in dit jaarlijkse onderzoek.  Elk  jaar worden wij wel meerdere keren opgenomen in verschillende overzichten. Opvallend is om te zien dat er elk jaar weer nieuwe bedrijven in rankings naar voren komen. Er zijn naast OrangeValley slechts een beperkt aantal andere agencies die elk jaar weer terugkomen.

OrangeValley Publicatie in Emerce 100

OrangeValley op gedeelde tweede plaats als Analytics & Optimalisatie Bureau

OrangeValley op gedeelde derde plaats als Digital Marketing Bureau

Werk aan de winkel met onze ambitie

Uiteraard zijn we als OrangeValley weer tevreden met deze resultaten uit het onderzoek. Met gepaste trots gaan we weer over tot de orde van de dag om voor onze opdrachtgevers weer toonaangevende resultaten te halen. We gaan weer vol energie aan de slag om volgend jaar bovenaan te staan. Onze ambitie is helder. We willen liever bovenaan in het marktonderzoek staan.