Nieuws

Case presentatie “Even Apeldoorn bellen” & Digital Marketing – OrangeValley & Centraal Beheer

 

Afgelopen donderdag 26 mei vond het congres Digital Marketing Live plaats. We kijken terug op een zeer succesvol evenement! OrangeValley was vertegenwoordigd tijdens een aantal interessante ronde tafel sessies en presentaties. Hieronder vindt u alle presentaties van OrangeValley terug.

Presentatie: “Even Apeldoorn bellen” krijgt digitale genen

Om 12:00 gaven Benno Smit van Centraal Beheer en Ortwin Verreck van OrangeValley een presentatie over de uitdagingen waar Centraal Beheer op het gebied van digital marketing voor stond, hoe de nieuwe aanpak succesvol werd toegepast en waar Centraal Beheer nu staat. Bekijk hieronder de slides van deze presentatie.

Round the table sessie: Hoe zet je programmatic marketing slim in?

Programmatic is de trend in data driven digital marketing: het geautomatiseerd inkopen en targeten van advertenties. Anouk Sintniklaas gaf tijdens de round the table sessie antwoord op de volgende vragen: Hoe zet je programmatic slim in? Hoe bepaal je op welk moment je aan welke gebruiker de juiste boodschap geeft? Hoe ga je slim om met de data?

Round the table sessie: Sturen naar succes en de rol van analytics, KPI’s en Targets

Web Analytics ontwikkelt zich de laatste jaren razend snel. Functionaliteiten (en daarmee mogelijkheden) zijn er te over, maar het doen van de juiste analyse op het juiste moment wordt hierdoor alsmaar lastiger. Jesper Uittenbogaard liet deelnemers tijdens deze round the table sessie zien hoe u dankzij een slimme koppeling van de juiste KPI’s en targets altijd perfect op de hoogte bent en zodoende precies weet wat u waar moet analyseren!

Sturen naar succes en de rol van Analytics, KPI’s en Targets from OrangeValley