OrangeValley met zeven man de Alpe D’Huez op in 2020

 

Een team van zeven OrangeValley medewerkers gaat in 2020 meedoen aan het unieke sport evenement Alpe d’HuZes. Wat begon met een leuk idee, wordt nu een serieuze uitdaging met een helder doel.
Initiatiefnemer Robert de Clercq (Senior SEO specialist) opperde afgelopen zomer het idee om in 2020 met OrangeValley aan een sportieve uitdaging mee te doen en tegelijkertijd geld in te zamelen voor een goed doel. Er volgde een voorstel om mee te doen aan het Alpe D’HuZes event van volgend jaar. Al snel vormde zich een groep van zeven fanatieke sporters die de uitdaging graag aan willen gaan.
“Samen met de zeven renners van OrangeValley doe ik mee aan Alpe d’HuZes om te strijden tegen een verschrikkelijke ziekte waar eenieder in zijn omgeving weleens mee in aanraking is gekomen. Het wordt een grote uitdaging, maar ook een geweldige ervaring waarbij we een mooie bijdrage kunnen leveren aan het KWF fonds.” (Robert de Clercq)

Wil je het team steunen?

Wil je het team van OrangeValley steunen bij hun deelname aan de Alpe D’HuZes? Dat kan via deze link.

Een levensveranderende ervaring

Alpe d’HuZes is een uniek sportief evenement waarbij zoveel mogelijk geld wordt ingezameld voor onderzoek naar kanker en naar verbetering van de kwaliteit van leven van mensen met kanker. Op één dag beklimmen 5000 deelnemers fietsend, hardlopend, of wandelend maximaal zes keer de Alpe d’Huez, onder het motto ‘opgeven is geen optie’. De koersdag is altijd op de eerste donderdag van juni en maakt deel uit van een hele koersweek, waar een heel jaar lang naartoe wordt gewerkt. Een bijzondere week vol saamhorigheid, waarin kanker voor iedereen bespreekbaar wordt gemaakt.

In 2020 worden voor de vijftiende keer de 21 bochten van de Alpe d’Huez beklommen.