OrangeValley voor zevende maal op rij benoemd tot FD Gazelle

 

OrangeValley blijft groeien en is voor de zevende keer op rij benoemd tot FD Gazelle. Deze erkenning is opnieuw een waardering voor de geweldige inzet van alle medewerkers binnen het bureau en de succesvolle samenwerking met onze opdrachtgevers.

Foto werken bij OrangeValley

Vanuit een datagedreven aanpak is OrangeValley toegewijd aan het creëren en implementeren van duurzame digital marketing oplossingen voor B2B en B2C organisaties. De oplossingen die OrangeValley uitwerkt binnen organisaties ondersteunen hen om blijvend een sterke online performance te realiseren. 

De FD Gazelle 2019 bevestigt dat we met het team de juiste aanpak hanteren en een goede koers varen. Dank gaat uit naar het team van medewerkers, maar uiteraard ook naar de geweldige opdrachtgevers met wie wij dagelijks samenwerken.

De strategie voor 2020 staat al op papier. Het is meer dan ooit nodig om de alsmaar toenemende hoeveelheid data op een intelligente wijze in te zetten en oplossingen te creëren waarbij de klant écht centraal staat. We verwachten als organisatie hier dan ook nog meer in te investeren en zien uit naar opnieuw een jaar waarin OrangeValley sneller groeit dan de rest!