OrangeValley werft marketingspecialisten buiten Europa

 

We bevinden ons in een enorme groeimarkt waar Digital Marketing meer dan ooit een prominente rol inneemt in de business plannen van organisaties. De vraag naar Digital Marketing specialisten neemt dan ook gestaag toe. De vraag is enkel: waar vind je nu nog Digital Marketing specialisten op topniveau? Die zoektocht heeft ertoe geleid dat OrangeValley over de grenzen is gaan kijken en een partnership is aangegaan met Measurecamp.

Op 10 november bezocht OrangeValley het Measurecamp. MeasureCamp is een open onconferentie, anders dan alle andere digitale marketing conferenties. Een onconferentie (Engels: unconference) is een bijeenkomst met een vrije structuur zonder specifiek programma, waarvan de inhoud wordt bepaald door de deelnemende Digital Marketing specialisten. Dit jaar vond het MeasureCamp onder andere plaats in Istanbul. Als sponsor van het event was OrangeValley aanwezig bij deze editie om in contact te komen met hoogopgeleid digital marketing talent. OrangeValley heeft hier aandacht gevraagd voor haar wervingsactiviteiten en de mogelijkheid geboden aan de aanwezige specialisten om deel te nemen aan een intensieve selectieprocedure om in Nederland te komen werken.

Werken voor OrangeValley in Nederland

Voormalig OrangeValley medewerker, Mesut Karaman (CRO specialist bij Centraal Beheer Achmea), is een van de personen die aanwezig was op de conferentie en als spokesman het contact heeft gehad met tientallen specialisten. Eind november begeleidt hij samen met Ortwin Verreck (Managing Director OrangeValley) de selectieprocedure voor de specialisten met ambities om in Nederland te komen werken. Inmiddels zijn dit er al een behoorlijk aantal, de verwachting is dat dit alleen nog maar zal toenemen de aankomende periode.

Honderden Digital Marketing specialisten bezoeken de MeasureCamps

Als een concept zijn onconferenties ontworpen om discussies en uitwisseling van ideeën aan te moedigen en hebben de afgelopen jaren bewezen zeer populair te zijn. In 2017 vonden er vijf MeasureCamps plaats in 13 steden over de hele wereld, waar honderden digital marketing specialisten op af zijn gekomen. Het is een groeiend concept en biedt veel potentieel om in contact te komen met buitenlandse Digital Marketing specialisten.

Bekijk hier een samenvatting van de editie in Istanbul: