Nieuws

OrangeValley wordt onderdeel van BlueWaveDigital

 

BlueWaveDigital is vanaf februari 2022 de groepsnaam achter de agencies OrangeValley, Copper IM, BlueElevation, MetaDimensions, Brooklyn Media & Technology en OrangeValley Professionals. 

Door deze combinatie ontstaat een groep met brede expertise en “digital first” vakmanschap van circa 80 medewerkers met meer dan 15 jaar ervaring, bij een veelheid van opdrachtgevers in binnen- en buitenland. Een onafhankelijke agency groep met een breed pallet aan producten en diensten en ervaring in vele branches.

Als OrangeValley zijn we al 15 jaar actief in Data Driven Digital Marketing, waarbij we als onafhankelijk bureau menig award en nominaties hebben gewonnen. Zo staan we al jaren hoog genoteerd in meerdere rubrieken van de Emerce100, vervullen we een actieve rol binnen de brancheorganisatie en prijzen de lezers van MT/Sprout eind ons als een van de leidende digital marketing bureaus in 2021. 

We zien dat de innovatiesnelheid en volwassenheid van digital marketing toeneemt met data en technologie in het middelpunt van de ontwikkelingen. Het digitale marketingkanaal is voor steeds meer organisaties een vitaal onderdeel van de waardeketen. Dat vraagt om onderbouwde strategische beslissingen: keuzes gemaakt vanuit de zekerheid die data biedt en gebruikmakend van innovatieve technologie om die data te activeren. Alles gericht op de vergroting van waarde voor de klanten van onze opdrachtgevers in het digitale kanaal, waarbij het van belang is dat diverse specialisten hun krachten bundelen en de inhoudelijke regie bewaken. Voor ons is dit een reden om onderdeel te worden van BlueWaveDigital. 

Door de samenwerking met andere labels krijgen we bijvoorbeeld de beschikking over een eigen opleidingsinstituut, een kennismanagementomgeving voor CRO en ervaren specialisten om de Customer Experience op basis van 1st party data in de totale customer journey te verbeteren. We blijven uiteraard investeren in de kwaliteit van onze dienstverlening zoals u dat van ons gewend bent.

De gezamenlijke ambitie is om de beste in ons vakgebied te zijn. Veel van de agencies binnen de BlueWaveDigital groep hebben ook een notering in de Emerce100. Zo won BlueElevation samen met RTL in 2021 de CRO Award op het gebied van Customer Experience Driven Design, zijn de opleidingen van Copper IM uit Arnhem op Springest in 2021 gewaardeerd met gemiddeld een 9.1 en beoordelen de lezers van MT/sprout OrangeValley als top 5 beste Digital Marketing & Ecommerce agency van 2021.

De combinatie van deze merken in BlueWaveDigital vormt een krachtige en waardevolle samenwerking in het streven naar een full service data driven digital agency. Zowel voor opdrachtgevers, maar ook voor ambitieuze professionals die willen doorgroeien en willen werken met ervaren collega’s en toonaangevende (internationale) opdrachtgevers.

Ortwin Verreck, Managing Director BlueWaveDigital: ‘We hebben al langer de ambitie om uit te groeien tot hét toonaangevende data driven digital bureau van Nederland. De awards van afgelopen jaar sterken ons in deze ambitie en de ingeslagen weg. Komende periode blijven we onze groep versterken met agencies die expert zijn in hun vakgebied om samen te bouwen aan een full service data driven agency’.

Over BlueWaveDigital
Blue WaveDigital is een digital agencygroep met de focus op data driven digital marketing. Een combinatie van toonaangevende bureaus met elk hun eigen specialisme werken binnen BlueWaveDigital samen vanuit dezelfde visie en aanpak. Meer informatie over BlueWaveDigital vindt u op www.bluewavedigital.com.