Nieuws

Oud OrangeValley medewerker op bezoek bij President Barack Obama

 

Bij OrangeValley staat de maand september in het teken van het 10-jarig jubileum. Reden voor een aantal feestelijke activiteiten. Een van deze activiteiten is een speciale Alumni borrel die op 12 september plaats vond. Het thema van deze middag was: ’10x Thinking’. Simpel gezegd, hoe kan je iets tien keer beter maken, in plaats van 10% beter. Dit vereist een andere manier van denken en een andere manier van handelen.

Een van de programmaonderdelen was een zogenaamde ’10x challenge’. Voormalig en nieuwe consultants van OrangeValley namen het tegen elkaar op in een aantal interactieve spelmomenten. De winnaar van de 10x challenge kreeg de mogelijkheid om deel te nemen aan de Forward Thinking Leadership training, waar niemand minder dan President Barack Obama komt spreken. Een uitgelezen kans, omdat juist in de maand dat OrangeValley tien jaar bestaat, Barack Obama naar Nederland komt.

Winnaar van de challenge was voormalig CRO specialist bij OrangeValley, Peter Abrahamse. Hij is net als de vele andere (oud) medewerkers van grote waarde geweest voor de groei van de organisatie in de afgelopen tien jaar. Een organisatie waar inmiddels ruim 60 consultants werken aan de meest uiteenlopende projecten voor (inter)nationale opdrachtgevers. Juist dankzij de blijvende betrokkenheid van oud medewerkers en de constante ontwikkeling van de huidige consultants kunnen we opdrachtgevers blijven bedienen met grensverleggende resultaten.