Nieuws

Video’s & presentaties: Kennisevent contentmarketing

 

Afgelopen woensdag 20 september vond het kennisevent contentmarketing plaats. Wij kijken terug op een zeer succesvol evenement en hopen dat u ook een inspirerende middag heeft gehad!

De video’s en slides van de presentaties treft u hieronder aan. Heeft u vragen naar aanleiding van een presentatie of heeft u ergens support bij nodig? Neem even contact met ons op via: 030 – 8 200 200 of mail naar [email protected].

Video’s Inleiding: Groei naar een full funnel contentmarketing strategie

Een introductie van de belangrijkste trends rondom het vakgebied contentmarketing en een toelichting op het programma en de sprekers van het kennisevent.

Contentmarketing in de digitale strategie

Een digitale strategie anno 2017 vraagt om een gebalanceerde benadering. We staan stil bij de belangrijkste marktontwikkelingen en de reden waarom contentmarketing zo belangrijk is geworden in deze tijd.

Succesvolle contentmarketing strategie

Hoe kom je tot een succesvolle contentmarketingstrategie? Welke elementen maken onderdeel uit van een contentmarketingstrategie en hoe hangen deze elementen met elkaar samen? Tijdens deze presentatie laten we zien hoe in elke fase van de customer journey een andere contentmarketing aanpak gewenst is.

Content in de Care fase

We bekijken hoe een data gedreven online marketeer aan de slag kan gaan om één specifieke fase van de customer journey te verbeteren: de Care fase.

Meetbaar succes van goede content

Tijdens deze presentatie is er antwoord op de vraag: Hoe stel je goede KPI’s op om de kwaliteit van de content te meten?

Touchpoint specifieke content

Het is van belang om de touch points van je doelgroep in kaart te brengen. In deze presentatie wordt op een praktische manier inzicht gegeven in de aanpak voor het opstellen van de touch points per fase van de customer journey.