Start OrangeValley Media

 

Slimmer Digitale Media inkopen

De mogelijkheden om online media in te kopen zijn legio. Het omnichannel denken vraagt om een strategie om voor dezelfde doelgroep via verschillende kanalen dezelfde boodschap uit te zenden. De mogelijkheden om digitale media in te kopen zijn echter groot. Steeds meer opdrachtgevers van OrangeValley vragen ons om daarbij te helpen. De ervaring van OrangeValley stelt ons in staat om transparant tegen lagere kosten digitale media in te kopen. Het schaalvoordeel en de tooling van OrangeValley versterkt dit effect. In de filosofie van OrangeValley zal de inkoop van Digitale Media volledig open en transparant moeten zijn. Hierdoor wordt meer rendement gehaald uit het beschikbare mediabudget.

orangevalley-media

Oprichting OrangeValley Media

OrangeValley Media is per 1 januari 2017 gestart en werkt met een volledig transparante en lage kostenstructuur. De volumekortingen die OrangeValley Media krijgt spelen we terug naar onze opdrachtgevers door regelmatig de inkooptarieven te verlagen. De werkwijze is volledig open en transparant.

Met de oprichting van OrangeValley maken we weer een stap in die richting. Het gehele proces van media inkoop hebben we transparant gemaakt. De marges die OrangeValley maakt zijn openbaar voor opdrachtgevers. Kortingen die we bewerkstelligen op onze media inkoop spelen we direct door naar onze opdrachtgevers.

Beperkte mogelijkheden

Gezien de enorme belangstelling kunnen we op dit moment een beperkt aantal nieuwe opdrachtgevers per maand aansluiten op OrangeValley Media. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om slimmer digitale media in te kopen neem dan contact op met uw contactpersoon bij OrangeValley.