Nieuws

Topsprekers op Friends of Search congres

 

Update: 20% korting op Friends of Search 2017 tickets

De branche organisaties IAB en DDMA hebben het initiatief opgepakt om een toonaangevend zoekmachine marketing congres in Nederland te organiseren. Vanuit OrangeValley is Eduard Blacquière samen met een aantal vakbroeders van het IAB en de DDMA betrokken geweest bij het opstellen van het inhoudelijke programma.  Inmiddels hebben een groot aantal internationale sprekers toegezegd om te komen spreken.

De opening keynote wordt verzorgd door de internationaal gerenommeerde specialist Marcus Tandler, die uitgebreid ingaat op de toekomst van search. Andere sprekers op die dag zijn o.a. Barry Adams, Bastian Grimm, Elja Polak, Marcus Tandler, Kevin Gibbons, Cedrick Chambaz, Steve Merckx, Kate Adams, Dixon Jones, Kaspar Szymanski, en Fili Wiese.

Verder zal Google zelf natuurlijk niet ontbreken. Zij presenteren dan ook over de belangrijkste ontwikkeling van het afgelopen jaar: AdWords Enhanced campaigns. Ook zoekmachine Bing van Microsoft zal presenteren wat hun advertentieplatform allemaal kan.

Ex-Google Search quality medewerkers Fili Wiese en Kaspar Szymanski vertellen je over de werking van algoritmes, terwijl Joost de Valk (onze oud-collega) en Bastiam Grimm ingaan op SEO strategieën. Kevin Gibbons behandelt contentmarketingstrategieën en Dixon Jones gaat in op SEO ranking factoren op dit moment.

Dit alles aangevuld met praktische tips van AdWords specialisten, een brede kijk op het veranderend mediagebruik (met name mobiel) en een case met de learnings van Fonq.nl maken het programma meer dan compleet.

Het congres vindt plaats op donderdag 20 februari a.s. in het Tobacco theater te Amsterdam. Leden van IAB en DDMA krijgen korting op de entree.  Vanuit OrangeValley hebben we een beperkt aantal vrijkaartjes en een kortingscode beschikbaar.

Meer informatie over het congres is te vinden op: Friendsofsearch.nl