Dashboarding OrangeValley

Data Driven Design

In een wereld gedreven door data, gaat design verder dan enkel esthetiek. Het is de belofte die een merk maakt en de ervaring die het biedt bij ieder klantcontact.

data

Wat is Data Driven Design?

Design gaat verder dan esthetiek. Het is de belofte en ervaring die jouw merk in het klantcontact realiseert. Bij OrangeValley streven we naar een optimale gebruikerservaring, waardoor merken waardevoller worden in het leven van hun klanten. Samen creëren we digitale ervaringen die bedrijven relevanter maken in het dagelijks leven van je klant en sneller laten groeien. 

Klant-centraal-homepage

Voordelen van Design op basis van UX

  • Gedetailleerd inzicht in je doelgroep en bezoekers.
  • Vertaling van je online strategie naar een unieke online productervaring.
  • Verlaging van ontwikkelkosten.
  • Verhoogde conversies uit bestaande of nieuwe klanten.
  • Versterkte klantloyaliteit.
Data driven marketing

Onze Data Gedreven Aanpak

1. Doelstellingen en Inzicht
In het digitale tijdperk is vrijwel alles meetbaar. Daarom werken we niet op basis van onderbuikgevoel, maar met data gedreven strategieën aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Met de scrum methodiek leveren we elke twee weken tastbare resultaten. We werken nauw samen met onze opdrachtgevers om doelstellingen te behalen en passen indien nodig onze activiteiten aan.

2. Doelgroep
We brengen de behoeften van je doelgroep in kaart. Door data te verzamelen, begrijpen we wie je bezoekers zijn, waar ze vandaan komen en welke doelen ze nastreven. Dit stelt ons in staat de customer journey te optimaliseren, zodat deze nog beter aansluit op de behoeften van je klanten.

3. Design
We vertalen deze inzichten naar een visueel aantrekkelijk design dat naadloos aansluit op de merkervaring. Door middel van wireframes ontwikkelen we een blauwdruk die kostbare tijd in het ontwikkelproces bespaart.

4. Development
Ons development team staat klaar om je website, webapp of e-commerce platform te realiseren. We zorgen niet alleen voor een aantrekkelijke voorkant, maar ook voor een gebruiksvriendelijke user interface aan de achterkant.

5. Optimaliseren voor Groei
Na de lancering blijven we optimaliseren. We passen zowel on-site als off-site verbeteringen toe op basis van data. Dit zorgt voor concrete en bruikbare adviezen die bijdragen aan jouw succes.

import_-undraw_building_websites_i78t-png

OrangeValley helpt je graag!

OrangeValley biedt niet alleen data gedreven design, maar adviseert ook over de volgende stappen naar betere performance en klantervaring. Met onze data gedreven aanpak behalen we resultaten door conversies te verhogen en klantloyaliteit te versterken. Met digital marketing genereren we relevante traffic naar je website, onder andere via SEO, Google Ads, social advertising en marketing automation voor leadgeneratie.

Data driven design iets voor jouw bedrijf?