Website foto 11 – 2019

B2B Digital Marketing

OrangeValley wave

Meer leads, meer impact en meer business voor B2B

Voor moderne B2B marketeers is het genereren van leads hun belangrijkste uitdaging. Een succesvol leadgeneratie proces zorgt voor een goed gevulde pipeline met potentiële nieuwe klanten, tevreden collega’s bij Sales en een directieteam dat Marketing op waarde schat.  Verrassend genoeg lukt het veel B2B organisaties niet om voldoende grip op leadgeneratie te krijgen. Het ontbreekt aan een goed doordachte strategie, de business case is onvoldoende onderbouwd en resources beschikken niet over de juiste skills set of beschikbaarheid. 

Het mooie is: Digital Marketing biedt B2B organisaties de structuur die nodig is om een volwassen Marketing-machine op te tuigen. Geholpen door de data die we tot onze beschikking hebben, helpen we potentiële klanten zo efficiënt mogelijk door hun aankoopproces heen. Het resultaat? Een optimale buying experience voor de klant, en een beter rendement voor de organisatie. 

Meer weten over B2B digital marketing? Boek nu een call

Digital Marketing voor B2B helpt je:

Hoe volwassen is jouw B2B Digital Marketing organisatie?

Om te bepalen welke stappen je als bedrijf moet maken op het gebied van digital marketing, gebruikt OrangeValley het Maturity Model. Gebaseerd op de best practices voor Digital Marketing, ontwikkelde OrangeValley het Maturity Model als uitgangspunt voor commerciële groei. 

 

Wil je groeien in digitale volwassenheid? Download nu het Ebook

Meer rendement uit Digital Marketing

Organisaties die samenwerken met OrangeValley zijn ambitieus en resultaat gedreven. Die ambitie is het startpunt van onze aanpak. 

We beginnen met het concretiseren van de commerciële doelstellingen. We zorgen ervoor dat er een KPI framework wordt opgezet, waarmee je volledig inzicht hebt in waar je vandaag de dag staat, en waar de GAP zit ten opzichte van je ambitie. Hier passen we onze strategie op aan. 

Data is ons geheime wapen in de strijd om resultaat. Onze webanalisten helpen je patronen in het gedrag van je doelgroep in kaart te brengen en data gedreven buyer persona’s op te stellen. Deze inzichten vormen de basis voor onze verdere inspanningen.

Technologie helpt je om de juiste boodschap -op het juiste moment- bij jouw prospect onder de aandacht te brengen. We voeden hem met precies datgene wat hij nodig heeft om tot een aankoop te kunnen overgaan. Geautomatiseerd. Zo is iedere inspanning die je doet volledig schaalbaar, waarbij personalisatie het toverwoord is. Technologie is de motor van je marketing-machine, en content de brandstof.  

Kennis en expertise van HubSpot

OrangeValley is gecertificeerd HubSpot Agency Partner. Onze Agile aanpak is erop gericht om op korte termijn de basis neer te zetten, als fundament voor continue groei. Wij helpen je organisatie steeds beter te worden in Digital Marketing en de resultaten te bereiken die we met elkaar hebben afgestemd. Verder praten? Neem contact met ons op!

[childpages /]

Schermafbeelding 2020-11-18 om 14.51.38

Wij zijn dé vooruitstrevende data-driven digital adviseur van Nederland. We werken als onafhankelijk bureau samen met onze (internationale) opdrachtgevers om keer op keer grensverleggende resultaten te halen.

Joel

test