Google Analytics 4 Training

SEO & SEA Dashboard

Vergroot je inzicht en controle over je SEO en SEA campagnes met ons geavanceerde SEO & SEA Dashboard. Deze tool biedt je alles wat je nodig hebt om je online performance te optimaliseren.

Waarom Data & Analytics?

  • 1st party data strategie
  • Bewezen tooling implementatie aanpak
  • 100% GDPR compliant
  • Data kwaliteit cruciaal
  • Stevig fundament voor data activatie
  • Dashboards & geautomatiseerde reporting
Dashboard

Wat is het SEO & SEA Dashboard?

Het SEO & SEA Dashboard is een geavanceerde tool ontwikkeld door OrangeValley die je in staat stelt om de prestaties van je SEO en SEA campagnes in real-time te volgen en analyseren. Het dashboard verzamelt data uit diverse bronnen, waaronder Google Ads, Bing, Display & Video 360 en Facebook, en presenteert dit op een duidelijke en overzichtelijke manier. Het stelt je in staat om de juiste zoekwoorden te identificeren, de performance van je SEO en SEA campagnes te monitoren en waar nodig bij te sturen. Door de geïntegreerde KPI’s kun je bovendien de resultaten afzetten tegen je vooraf gestelde targets.

Dashboard

Voordelen van het SEO & SEA Dashboard

Het SEO & SEA Dashboard zorgt voor een helder overzicht van je campagnes en helpt je om datagestuurde beslissingen te nemen. Het brengt de data van diverse tools en platformen samen op één locatie, waardoor je minder tijd kwijt bent aan het beheren van je campagnes en meer tijd kunt besteden aan het optimaliseren ervan. 

Enkele voordelen zijn:

  • Inzicht in de prestaties van je SEO en SEA campagnes in één oogopslag;
  • Real-time data uit verschillende bronnen, samengebracht op één locatie;
  • De mogelijkheid om KPI's te monitoren en bij te sturen;
  • Een flexibele keuze tussen de data op dag-, week- of maandniveau.
Growth

OrangeValley helpt je graag!

Bij OrangeValley hebben we een team van deskundige consultants klaarstaan om je te ondersteunen bij het gebruik van het SEO & SEA Dashboard. We beschikken over de benodigde expertise om je te helpen de tool optimaal te benutten en je online performance te verbeteren. We staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden, je te adviseren over de beste strategieën en je te begeleiden bij het implementeren van de tool. Dankzij onze ervaring en kennis kunnen we je helpen om het maximale uit je SEO en SEA campagnes te halen. Ga de uitdaging aan en ontdek de kracht van datagedreven marketing met OrangeValley.

Op zoek naar een Dashboarding partner? Neem contact op!