Google Analytics 4 Training

Site Performance Dashboard

Zorg ervoor dat je website altijd in topconditie is met ons Site Performance Dashboard. Houd de prestaties van je site en die van je concurrenten voortdurend in de gaten.

Waarom Data & Analytics?

  • 1st party data strategie
  • Bewezen tooling implementatie aanpak
  • 100% GDPR compliant
  • Data kwaliteit cruciaal
  • Stevig fundament voor data activatie
  • Dashboards & geautomatiseerde reporting
Dashboard

Wat is het Site Performance Dashboard?

Het Site Performance Dashboard is een door ons ontwikkelde tool waarmee je de prestaties van jouw website en die van jouw belangrijkste concurrenten kunt monitoren. Deze gebruiksvriendelijke interface geeft je in één oogopslag inzicht in de snelheid en prestaties van jouw website. We maken gebruik van gegevens uit Google PageSpeed en het Chrome User Experience Report om je een duidelijk beeld te geven van de ervaringen van echte gebruikers. Met deze tool kun je niet alleen je prestatiedoelen toetsen, maar ook inzicht krijgen in momenten waarop de prestaties van je website een risico kunnen vormen voor de gebruikerservaring.

Dashboard

Voordelen van het Site Performance Dashboard

Het Site Performance Dashboard is een essentieel hulpmiddel voor het bewaken en verbeteren van de prestaties van jouw website. Het dashboard maakt het mogelijk om de prestaties van jouw site te vergelijken met die van je concurrenten, waardoor je inzicht krijgt in mogelijke verbeterpunten. Bovendien helpt het bij het identificeren van momenten waarop de laadsnelheid van je site een negatief effect kan hebben op de gebruikerservaring.

Een aantal voordelen op een rij:

  • Monitoren van de prestaties van je website en die van je concurrenten;
  • Inzicht krijgen in mogelijke verbeterpunten voor je website;
  • Identificeren van momenten waarop de laadsnelheid van je site een risico kan vormen voor de gebruikerservaring;
  • Historische trendanalyse van de prestaties van je website.
Growth

OrangeValley helpt je graag!

Bij OrangeValley hebben we de expertise om jou te helpen de prestaties van je website te verbeteren met ons Site Performance Dashboard. Onze consultants hebben de kennis en ervaring om jou te begeleiden in het gebruik van dit dashboard, zodat je de best mogelijke resultaten kunt behalen. 

We begrijpen dat elke website uniek is, en we zijn er om jou te helpen de specifieke uitdagingen van jouw site aan te gaan. Meld je aan voor onze live demo-omgeving en ervaar zelf hoe het Site Performance Dashboard jou kan helpen je website te optimaliseren.

Op zoek naar een Dashboarding partner? Neem contact op!