0202.jpg

Tag Management

Ontdek de kracht van optimale online marketing zonder de belasting van je development team met Tag Management.

Waarom Data & Analytics?

  • 1st party data strategie
  • Bewezen tooling implementatie aanpak
  • 100% GDPR compliant
  • Data kwaliteit cruciaal
  • Stevig fundament voor data activatie
  • Dashboards & geautomatiseerde reporting
Structure

Wat is Tag Management?

Een Tag Management systeem is een hulpmiddel dat organisaties in staat stelt om meet- en remarketing pixels te plaatsen en te beheren zonder tussenkomst van developers. Dit betekent dat je al je online marketingactiviteiten rondom je website op een overzichtelijke en onafhankelijke manier kunt inrichten. Het maakt het implementeren en aanpassen van je webanalyse platforms eenvoudiger en efficiënter. Het beheer van de tags vereist echter de juiste technische kennis, en dat is waar de specialisten van OrangeValley een cruciale rol spelen.

Speed

Voordelen van Tag Management

Met Tag Management kun je sneller en effectiever aanpassingen doorvoeren aan je online marketingstrategie, zonder je development team te belasten. Het biedt je de mogelijkheid om je marketingactiviteiten op een gestroomlijnde manier te organiseren en te beheren.

 

Een aantal voordelen op een rij:

  • Verhoogt de flexibiliteit en snelheid van het aanpassen van je online marketing strategie;
  • Vermindert de belasting op je development team door de vereenvoudigde implementatie en onderhoud van tags;
  • Biedt een overzichtelijke en onafhankelijke omgeving voor het beheren van je online marketingactiviteiten.
import_-Growth-png

OrangeValley helpt je graag!

Onze specialisten bij OrangeValley hebben uitgebreide ervaring en expertise op het gebied van Tag Management systemen. Naast het implementeren van de webanalyse platforms kunnen de specialisten van OrangeValley ook faciliteren in Tag Manager onderhoud. Een Tag Management systeem stelt organisaties in staat om zogenaamde meet- en remarketing pixels te plaatsen zonder tussenkomst van developers. Zo kunnen alle online marketingactiviteiten rondom de website overzichtelijk en onafhankelijk worden ingericht zonder belasting van het development team. Voor het management is de nodige technische kennis nodig en hier voorziet OrangeValley volledig in.

We begrijpen dat het beheer van tags technische kennis vereist, en dat is precies waar we je bij kunnen ondersteunen. Met onze hulp kun je het maximale halen uit je online marketingactiviteiten, terwijl je de belasting op je development team minimaliseert.

Op zoek naar een Tag Management partner? Neem contact op!