Google Analytics 4 Training

Meta Conversion API

Bereid je voor op de toekomst van marketing, waar third-party cookies een verleden zijn. De dynamiek van social media advertising staat voor een uitdaging met de beperkingen op het verkrijgen van informatie van website gebruikers. Met het verdwijnen van third-party cookies wordt het meten van conversies en gebeurtenissen steeds complexer, en de impact van retargeting en look-a-like doelgroepen dreigt te verminderen. Geen zorgen, er is een innovatieve oplossing die gebruik maakt van server-side tagging - maak kennis met de Meta Conversion API!

Waarom de Meta Conversion API?

 • Conversiemetingen verbeteren
 • Verlaag kosten per conversie
 • Betrouwbare Rapportages
 • Uitgebreide Retargeting
 • Gecombineerde Tracking
Meta-Conversion-API-Data-OrangeValley

Wat is de Meta Conversion API?

De Meta Conversion API is de nieuwe krachtige methode om conversies rechtstreeks naar Facebook te sturen. Anders dan de pixel, werkt deze API vanaf jouw eigen server, in plaats van de browser. Implementeer de Facebook API en behoud volledige controle over de verzameling van waardevolle gegevens. Ontdek de kracht van server-side tracking met de Meta Conversion API en blijf een stap voor op de marketinggame!

Security

Hoe werkt de Meta Conversion API?

De Meta Conversion API verbindt je website met jouw Meta-advertenties. Wanneer een gebruiker op een van jouw advertenties klikt, creëert Meta een uniek ID-nummer voor die gebruiker. Gedurende het bezoek van de gebruiker aan jouw website, registreert Meta de activiteiten van deze gebruiker en deelt de gegevens met jou. Dit zorgt ervoor dat je nog steeds informatie kunt verzamelen over jouw Meta-advertenties, terwijl de identiteit en privacy van je klanten worden beschermd door middel van een uniek ID.

gedeelde voordelen

Voordelen Meta Conversion API:

 • Conversiemetingen verbeteren: ​​De Conversions API kan bijdragen aan een betere meting van conversies.
   
 • Verlaag kosten per conversie: Verbeter de targeting en verlaag de kosten per conversie.
   
 • Betrouwbare Rapportages: Elimineer dubbele conversies in advertentieaccounts met directe, nauwkeurige gegevensoverdracht.
   
 • Uitgebreide Retargeting: Verleng de retargeting-periode voor advertenties dankzij Meta Conversion API's gebruik van versleutelde data.
   
 • Gecombineerde Tracking: Combineer Facebook Pixel en Meta Conversion API, met automatische correcties om dubbele resultaten te vermijden.

  Ik wil de Meta Conversion API implementeren!
Deal

OrangeValley helpt je graag!

Ben je nieuwsgierig naar de kansen die de Meta Conversion API voor jouw organisatie kan bieden? Onze OrangeValley specialisten staan paraat om al jouw vragen te beantwoorden en je te begeleiden. Met bewezen expertise en diepgaande kennis van de Meta Conversion API, kunnen we je assisteren bij het herwinnen van controle over je data, het verhogen van datakwaliteit en het optimaliseren van je website-prestaties. Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts en ontdek hoe de Meta Conversion API jouw online marketingkracht kan versterken.

Wil jij de Meta Conversion API implementeren? Neem contact op!