Data Solutions Vacature

Dashboarding

In één oogopslag datagedreven input voor strategische beslissingen.

DS - 3 dashboards

Wat is Dashboarding?

Meer dan ooit kunnen we het gedrag van mens en machine op de voet volgen. Dit levert een dagelijks uitdijende berg aan potentieel waardevolle informatie op. Organisaties worden steeds beter in het verzamelen van data, maar zijn vaak niet bij machte om inzichten en concrete actiepunten te destilleren uit deze zee van big data. Wil jij écht datagedreven beslissingen kunnen nemen? Kies dan voor een actiegericht KPI dashboard of één van de andere dashboardproducten uit de OrangeValley Dashboarding Suite.

Bekijk onze DashboardsNeem contact op

 

Actiegericht

Een goed dashboard vervult een signaalfunctie en is actiegericht. Ondanks de opmars van artificial intelligence (AI) en de oprukkende macht van zelflerende algoritmen, is het winnen van inzichten uit grote hoeveelheden data (nog) voor het grootste gedeelte mensenwerk. Een actiegericht dashboard kan je helpen om deze – voor het oog – onsamenhangende stapel informatie visueel te ordenen, zodat je signalen kunt ontwaren tussen alle ruis.

dashboarding tools
databronnen

Visualisatietools

Google Data Studio is onze primaire visualisatietool. Onze dashboardproducten zijn speciaal ontwikkeld voor Data Studio, aangezien deze tool de meeste flexibiliteit biedt aan zowel de ontwerper als de eindgebruiker. Je kan er echter ook voor kiezen om jouw dashboards in een andere tool te laten ontwikkelen, zoals Looker, Klipfolio, Tableau of Microsoft Power BI. OrangeValley heeft ervaring met alle veel voorkomende analyse- en visualisatietools.

Custom dashboards

Iedere organisatie heeft haar eigen databehoefte. Naast onze standaard dashboards kan OrangeValley ook custom dashboards ontwikkelen. Afhankelijk van jouw wensen kunnen we alle standaard dashboards uitbreiden of een nieuw dashboard maken met inzicht in bijvoorbeeld extra acquisitie-kanalen (bijv. SEO, SEA, display, social, e-mail), campagne-inzichten en custom instelbare segmenten (domeinen, landen, productcategorieën). Waar nodig maken we een geautomatiseerde koppeling met jouw eigen databronnen.

Custom dashboard aanvragen

Dashboard
DS – KPI 1

Dashboard onderhoud

OrangeValley draagt er zorg voor dat jouw dashboards periodiek worden geüpdatet vanuit de verschillende databronnen. Dit zorgt er voor dat je altijd over de juiste actuele informatie beschikt. Daarnaast monitoren wij dagelijks op datakwaliteit. Waar nodig zullen wij issues die we aantreffen zo snel mogelijk oplossen. Denk hierbij aan zaken als: Bevat het dashboard gesampelde data? Is de databron succesvol bijgewerkt? Verder voeren wij een maandelijkse datakwaliteit en visualisatie-check uit, kunnen wij vragen beantwoorden, gebruikers beheren en – in overleg – kleine aanpassingen doen.

Waarom ons kiezen als Dashboard partner?

Er zijn tientallen tools en honderden partijen die je vandaag de dag kunnen helpen met het bouwen van een dashboard. Echter biedt OrangeValley dashboards die gevoed zijn door rijke data en daadwerkelijk ondersteunen bij de realisatie van je business- en marketingdoelstellingen.

  • Awardwinnende dashboards
  • Onderschreven door Google
  • Ervaren dashboarding specialisten
  • Optimale controle over je doelstellingen

Neem contact op! Bellen kan ook 030 8200 200

1. Grote variëteit aan dashboards

Wat wij ontwikkelen is er volledig op gericht om onze klanten te ondersteunen in hun groeidoelstellingen. Zo ook onze dashboards, deze zijn er in vele soorten en maten, met als doel om de gebruikers grip te geven op hun doelstellingen.

2. 100% Datagedreven

Vanaf dag 1 is OrangeValley werkzaam vanuit een datagedreven aanpak waarbij data altijd het vertrekpunt is.

3. Jarenlange ervaring

OrangeValley heeft een trackrecord van ruim 12 jaar op het gebied van data driven marketing en het ontwikkelen van dashboards.

Geintereseerd in een custom dashboard? Neem contact op