Social-Advertising-Specialist

Bol.com adverteren

Verkoop je producten op Bol.com, de grootste e-commerce webshop van Nederland en bereik een gigantisch publiek. Het platform verkoopt tegenwoordig producten in vrijwel alle denkbare categorieën.

  • Bol.com is de grootste e-commerce website van Nederland
  • Resellers betalen alleen als er een product verkocht wordt
  • Website bezoekers op Bol.com hebben een hoge koopintentie
  • Er is een mogelijkheid om de logistiek volledig uit te besteden aan Bol.com
Dynamische retargeting

Wat is Bol.com adverteren?

Bol.com adverteren biedt jouw webshop de mogelijkheid om jouw producten onder een veel groter publiek aan te bieden dan je eigen website of fysieke winkel. Met Bol.com als aanvulling op je bestaande online marketing kanalen vergroot je je zichtbaarheid en verkoopkansen. Het plaatsen van jouw producten op Bol.com en het optimaliseren van je productfeed zijn essentiële stappen om organisch vindbaar te zijn. Daarnaast kun je gebruikmaken van diverse advertentiemogelijkheden binnen het platform om jouw producten optimaal zichtbaar te maken. Door zowel organische als betaalde vindbaarheid te combineren, haal je het maximale uit dit verkoopkanaal.

 

Neem contact op

import_-Statistics-1-png

Hoe kun je succesvol verkopen op Bol.com

Verkoop jouw producten op Bol.com en bereik direct een veel groter publiek dan op je eigen website of in je fysieke winkel. Met het gigantische bereik van Bol.com in Nederland krijg je de mogelijkheid om jouw producten onder de aandacht te brengen van miljoenen potentiële klanten. De eerste stap om succesvol te verkopen op Bol.com is het plaatsen van jouw producten. Het optimaliseren van je productfeed met behulp van feedmanagement is cruciaal om organisch goed vindbaar te zijn. Nadat je jouw producten op Bol.com hebt geplaatst, raden we aan om gebruik te maken van diverse advertentiemogelijkheden binnen het platform, zodat je producten optimaal vindbaar zijn. Door deze combinatie van organische en betaalde vindbaarheid haal je het maximale uit dit verkoopkanaal.

Marketplaces vormen een verkoopgericht kanaal waar consumenten steeds vaker rechtstreeks naartoe gaan, voor zowel de oriëntatiefase als de aankoopfase. Door jouw producten onder de aandacht te brengen op een marketplace, kun je een flinke boost geven aan jouw online verkopen.

import_-Growth-png

OrangeValley helpt je graag!

OrangeValley heeft de juiste kennis en ervaring op het gebied van organische vindbaarheid en feedmanagement om bedrijven te helpen succesvol te verkopen op Bol.com. We denken strategisch met je mee over de rol die Bol.com kan spelen binnen jouw merkstrategie. Vervolgens ontwikkelen we een resultaatgerichte, data-gedreven aanpak op basis van techniek en content. Daarnaast werken we nauw samen met diverse partners, waardoor we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste trends en ontwikkelingen binnen Bol.com.

Neem contact op

Vraag over adverteren via Bol.com?

Neem contact op!