Header Image

SEO Tooling

Onze krachtige SEO-tools bieden direct inzicht in je SEO-prestaties en voorzien je van concrete aanknopingspunten om je performance te verbeteren. 

Waarom SEO?

  • Betere vindbaarheid in de organische zoekresultaten
  • Relevante bezoekers voor je website
  • Zichtbaarheid van je merk, producten en diensten
data

Wat is SEO Tooling?

Om het effect van al je SEO inspanningen te meten moeten relevante tools gebruiksklaar zijn. Wij configureren deze tools om zo de (technische) staat van je website continu te monitoren. Door het gebruik van de juiste tools beoordelen wij of doorgevoerde optimalisaties resultaten boeken. Een voordeel van SEO Tooling is dat hiermee eveneens tijdig kan worden vastgesteld of actie kan worden ondernomen wanneer zich (onverwacht) een situatie voordoet die de organische vindbaarheid of zoekmachinevriendelijkheid van je website in gevaar brengt. 

Voorafgaand aan de SEO optimalisaties wordt met behulp van tooling een nulmeting uitgevoerd. Metrics om de autoriteit van je domein te bepalen worden vastgelegd. Er wordt bepaald welke organische posities door focuszoektermen in Google behaald worden, wat het organisch verkeer is van de belangrijkste pagina’s en wat laadprestaties zijn van de meest bezochte pagina-templates. De nulmeting wordt opgevolgd door een continue monitoring die onderdeel vormt van de SEO rendementsmeting.

Statistics

De gratis SEO tools van OrangeValley

Bij OrangeValley investeren we veel tijd in innovatie en het delen van onze kennis. Met deze gratis SEO tools heb je direct inzicht in je SEO performance en concrete aanknopingspunten om je performance te verbeteren.

SEO A/B Splitter

SEO A/B Page Splitter

De SEO A/B page splitter is een webgebaseerde applicatie voor het maken van twee statistisch vergelijkbare groepen voor SEO A/B-testen en voor het visualiseren en vergelijken van de prestaties van de twee groepen. De tool detecteert en verwijdert ook eventuele uitschieters in de gegevens om ervoor te zorgen dat de twee groepen vergelijkbare verkeerstrends hebben, wat cruciaal is voor nauwkeurige en betrouwbare SEO A/B-tests.

Neem contact op voor de gratis tool

Groei

OrangeValley helpt je graag!

Onze deskundige consultants bij OrangeValley staan klaar om je te helpen met het gebruik van onze SEO Tooling. We beschikken over alle benodigde kennis en ervaring om je website optimaal te monitoren en te optimaliseren. Of het nu gaat om technische aspecten, autoriteit van je domein of de prestaties van je belangrijkste pagina's, wij zorgen voor een grondige en resultaatgerichte aanpak.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe OrangeValley je kan helpen om de vindbaarheid en prestaties van je website te verbeteren met behulp van onze krachtige SEO Tooling.

SEO A/B Test Analyzer Tool

SEO A/B Test Analyzer Tool

Analyseer en valideer je SEO-wijzigingen door middel van SEO A/B-testen met de Causal Impact-benadering. Met deze tool kun je een Bayesiaans structureel tijdreeksmodel construeren. Het model voorspelt de contrafeitelijke respons die zou zijn opgetreden als er geen interventie had plaatsgevonden. We vergelijken dit met de werkelijke gegevens.

We vergelijken niet de daadwerkelijke controlegroep met de variantgroep, maar eerder een synthetische controle die door het model is samengesteld uit historische gegevens. We kunnen de controlegroep niet rechtstreeks vergelijken vanwege mogelijke verschillen in de variant- en controlegroep, bijvoorbeeld het aantal organische klikken dat elke groep ontvangt of het aantal pagina’s binnen elke groep.

De eigenlijke controlegroep wordt gebruikt om het model context te geven voor trends en externe invloeden. Als er iets anders verandert tijdens je test (bijvoorbeeld seizoensinvloeden of een algoritme-update), zal het model dit detecteren en er rekening mee houden. Door deze externe factoren te filteren, krijgen we inzicht in de werkelijke impact van een SEO-wijziging.

Neem contact op voor de gratis tool

PAA

Answer Generator for People Also Ask (PAA) Boxes

De People Also Ask (PAA) Answer Generator is een tool die gebruikmaakt van het OpenAI GPT-3-model en een SERP-scraper om geoptimaliseerde SEO-antwoorden te genereren voor de veelvoorkomende "People Also Ask"-secties op Google-zoekresultatenpagina's (SERP's). Je kunt een locatie en trefwoord invoeren, waarna de tool de actuele PAA-box voor dat trefwoord ophaalt en verbeterde antwoorden genereert.

De tool geeft een overzicht van de oorspronkelijke vragen uit de PAA-vakken, de bestaande antwoorden en de geoptimaliseerde antwoorden die zijn gecreëerd door het GPT-3-model. Bovendien wordt deze lijst automatisch omgezet in gestructureerde FAQPage-gegevens.

De resulterende informatie kan dienen als een uitgangspunt voor het verfijnen van de inhoud van je website, waardoor je je huidige autoriteit kunt versterken door je te concentreren op relevante trefwoorden en gerelateerde vragen die van belang zijn voor je bedrijf. Een ander voordeel is dat er geen extra middelen nodig zijn om inhoud te produceren.

Neem contact op voor de gratis tool

De vindbaarheid en prestaties van je website verbeteren middels krachtige SEO Tooling?

Neem contact op!