Digitale Marketing

SEA Scan

In korte tijd inzicht in de optimalisatie kansen voor jouw zoekmachine advertentie activiteiten.

Waarom een SEA Scan?

  • Inzicht in huidige prestaties
  • Kansen identificeren
  • Onafhankelijke analyse
  • Concrete adviezen en aanbevelingen
import_-Zoekmachine-Adverteren-SEA-Scan-OrangeValley-png

De SEA Scan

De instellingen van jouw Google Ads campagnes hebben een steeds grotere invloed op je resultaten vanwege de automatisering van de biedstrategieën. Daarom is het des te belangrijker dat de instellingen overeenkomen met het doel dat je wilt behalen.

Op basis van jarenlange SEA-ervaring hebben wij een SEA-scan ontwikkeld waarmee wij jouw Google Ads account analyseren op meer dan 140 factoren. Hiermee kan jij vervolgens hands-on aan de slag voor een nog beter rendement te behalen!

import_-Growth-png

Verbeterpunten voor zoekmachine adverteren in één oogopslag

Wij starten met een analyse van je account en brengen in kaart waar laagdrempelige en grote optimalisatie kansen liggen. Op basis van de analyse bieden wij je een overzicht van waar je account geoptimaliseerd kan worden en voorzien wij je van actiepunten om je account beter in te richten. Wij nemen bijvoorbeeld de campagnestructuur onder de loep, welke biedstrategieën je gebruikt en welke best practices nog ingezet kunnen worden.

Van het instellen van scripts, alerts tot en met de facturatie, wij zorgen ervoor dat de basis op orde is van je account om goed te adverteren in zoekmachines. Met onze SEA Scan gaan wij in op de optimalisatie kansen van de boodschap van je advertenties voor het tot stand brengen van een betere online dialoog op het juiste moment met gerichte doelgroepen.

Het resultaat van de SEA Scan en de concrete adviezen die hieruit voortvloeien van onze specialisten worden in een helder document bij je opgeleverd en eventueel bij je gepresenteerd op locatie. De bevindingen geven wij weer in een overzichtelijk spindiagram. Zo zie je in één oogopslag waar de kansen liggen ter optimalisatie van het Google Ads account.

Wil jij in korte tijd inzicht krijgen in de kansen voor jouw zoekmachine advertentie activiteiten?

Vraag nu de SEA Scan aan voor concrete adviezen voor een ideale zoekadvertentie campagne.